Primele declarații ale Ioanei Năstase după ce s-a scris că s-a împăcat cu Ilie: "Nu știam dacă mai ies vie"! Dezvăluiri tulburătoare

,
Ilie și Ioana Năstase
Ilie și Ioana Năstase

După ce au apărut informații în presă că Ilie Năstase și Ioana s-au împăcat, soția fostului mare tenismen a făcut declarații.


In articol:

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa.

Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea.

Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa.

Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat soția lui Ilie Năstase, citată de Click!.

Ioana Năstase și Ilie Năstase au avut un scandal conjugal monstru recent, iar soția fostului lider mondial ATP a chemat Poliția.

Ilie și Ioana Năstase
Ilie și Ioana Năstase

Și-a retras plângerea!

Ioana Năstase a susținut că a fost bătută de Ilie Năstase, dar a mărturisit, totodată, că și-a retras plângerea pentru a nu-i face rău fostului mare tenismen, ce mai are o condamnare.

“Sunt acum la Constanţa, unde am plecat imediat după incident, el este la Bucureşti. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu şi-a cerut scuze.

Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte” a declarat Ioana Năstase la TV.

S-a scris că cearta dintre Ilie și brunetă ar fi plecat de la Nick Rădoi, un fost iubit al Ioanei, însă aceasta neagă.  "Cearta nu a pornit de la  Nick Rădoi şi nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu ştiu de ce Nick a dat acele declaraţii, ce vrea el să demonstreze.

Mi s-a părut total deplasat. Pentru mine el este istorie", a declarat Ioana. 

Ea confirma că și-a retras plângerea. „ Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urât ”, mai declara Ioana Năstase la TV.

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase se împacă după presupusa bătaie? "M-a sunat"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ioana și Ilie Năstase se împacă după presupusa bătaie? "M-a sunat"

Cine va fi exceptat de la obligativitatea purtării măștii de protecție

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ilie Năstase, declarații în exclusivitate despre căsnicia cu Brigitte Sfăt: "Pentru mine nu a fost un lucru bun"

Drama neştiută a lui Ilie Năstase. Tatăl celebrului tenisman a fost arestat şi bătut crunt: "Am vrut să mă răzbun!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies