Ilie Năstase, declarații în exclusivitate despre căsnicia cu Brigitte Sfăt: "Pentru mine nu a fost un lucru bun"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 feb 2021, 12:14
Ilie Nastase, fara secrete, in fata telespectatorilor Kanal D, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Legenda vie a sportului românesc, Ilie Năstase, a venit la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde clarifică o serie de aspecte din viața sa de familie, dar și din cariera sa impresionantă, ce a dus numele țării noastre în topul mondial al sportului alb.

Primul tenismen din istorie care a trecut pragul milionului de dolari castigat din premiile oferite in sportul alb, vorbeste, in exclusivitate la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”  despre viața lui de familie.

Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte Sfăt

Ilie Nastase a tinut primele pagini ale ziarelor nu numai cu cu extraordinarele realizari sportive, ci si cu viata sa personala tumultuoasa.

Are cinci mariaje la activ, cinci copii si continua sa fie una dintre cele mai suprinzatoare personalitati de pe scena publica romaneasca.

La emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase a vorbit despre căsnicia sa cu Brigitte Sfăt, după ce jurnalista Denise l-a întrebat dacă mariajul cu Brigitte i-a stricat imaginea publică.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Mie nu, dar a câștigat ea imagine, de pe urma mariajului cu mine.  Eu asta cred, și asta și-a dorit, probabil. Văd și eu la televizor... fiecare din domnișoarele astea, nu știu cum să le spun, văd că au reality show. Nu înțeleg, cine sunt aceste persoane ca să aibă reality show?! Din greșeală mai dai la televizor și vezi reality show, mă uit, nu cunosc cine sunt persoanele.

Un băiat mai tânăr, Jador, te ador, te adorm, Pastramă, Salam, Parizer, toate astea... nu înțeleg ce sunt toate emisiunile astea. Oamenii ce câștigă sau ce învață, dacă se uită la emisunile astea?! Chiar nu înțeleg. Sunt certuri pe acolo, cu copiilul, pe marginea patului, îi cade geanta, îi cad banii în apă... chiar nu înțeleg. Pentru mine nu a fost un lucru foarte bun această relație.", a mărturisit Ilie Năstase.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt și-au unit destinele în anul 2013, iar cinci ani mai târziu au divorțat. Perioada în care cei doi au fost soț și soție a fost marcată de de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Cei doi chiar s-au bătut pe stradă şi şi-au adresat vorbe dure prin intermediul presei.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!