Ce spune Denise Rifai despre întâlnirea din această seară, cu Ilie Năstase, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

În această seară, la 23:15, Ilie Năstase vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”; legendă vie a sportului românesc va clarifica o serie de aspecte din  viața sa de familie, dar și din cariera sa impresionantă, ce a dus numele țării noastre în topul mondial al sportului alb.

 “ Ilie Năstase este cel mai mare tenismen pe care l-a avut România, este o onoare pentru mine că a acceptat invitația de a veni la <40 de întrebări cu <Denise Rifai>.

Este un interviu aparte, l-am trecut pe Ilie Năstase prin toate momentele controversate din viața lui; un mare campion trebuie să aibă și o viață zbuciumată, sentimental și nu numai”,   a spus Denise Rifai.

             “ Ce răni v-au lăsat în suflet arestarea tatălui dumneavoastră?”, “Ați avut vreodată probleme cu alcoolul?”,   „Îl respectă România pe Ilie Năstase așa cum merită?”, „De ce nu au rezistat căsniciile dumneavoastră?”, „Cu care dintre soțiile dumneavoastră nu v-ați mai căsători?”, „Va doare că niciunul dintre copiii dumneavoastră nu a făcut performanță în tenis?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care Ilie Năstase va răspunde în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D! 

Nu pierdeți în această seară, de la ora 23:15, dezvăluiri în premieră făcute de Ilie Năstase  la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dezvaluiri in premiera facute de Ilie Nastase la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti, 10 noiembrie, de la ora 23:15, la Kanal D! 

Useriștii îl iau în râs pe Klaus Iohannis, după eticheta de 'crizatori': ce înseamnă cuvântul în viziunea USR

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Averea fabuloasă pe care a strâns-o Ilie Năstase. Fostul tenisman a ajuns, la 74 de ani, la o sumă impresionantă

Ultima săptămână a lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies