Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

,
Andreea Mosneagu
Andreea Mosneagu, concurenta in echipa Razboinicilor la Survivor Romania 2021

Echipa Războinicilor se bucură de participarea Andreei Mosneagu. Tânăra este convinsă că va câştiga competiţia din Dominicană.


In articol:

Cel de-al doilea seyon Survivor România a luat deja startul, iar Războinicii și Faimoșii sunt pregătiţi de provocarea vieții lor.  Andreea Moșneagu este hotărâtă să câștige Survivor România 2021.  Iată ce are de spus Războinica despre competiţie.

Cine este Andreea Moșneagu 

Echipa Războinicilor de la Survivor România are în componență și un polițist de frontieră! Andreea Moșneagu își dorește din tot sufletul să fie marea câștigătoare a sezonului 2 Survivor România 2021.

Din echipa Războinicilor face parte și Andreea Moșneangu, o tânără extrem de determinată, care are toate șansele să devină marea câștigătoare a concursului din Republica Domonicană.

Ea s-a născut la Suveava și a venit în București pentru a urma cursurile Facultății de Științe Politice și Administrative.

Este asionată de kickboxing şi motociclism. Pentru a fi în formă, Andreea Moșneagu, merge regulat la sală și crede că are toate calitățile necesare pentru a câștiga Survivor România 2021.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câstiga", a spus suceveanca.

Când se difuzează Survivor România 2021
andreea mosneagu
Andreea Mosneagu, concurenta in echipa Razboinicilor la Survivor Romania 2021
 

Show-ul va putea fi vizionat cinci zile ale săptămânii. Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Cine sunt concurenții Survivor România 2021

Cei 12 concurenți care formează echipa Faimosilor sunt: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Citeste si: Simona Hapciuc a cedat! Ce s-a întâmplă între ea şi Jador pe teren? Mărturisiri incredibile

Lor li se vor opune războinicii: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Citeste si: Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021! Razboinicul are trei copii si o poveste de viata desprinsa din filme

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Faimoşii şi Războinicii se vor lupta in jocul pentru PROVIZII în această seară la Survivor România? Iata care este MIZA jocului!

Papa Francisc, revoltat de atitudinea tinerilor: 'Mulţi nu au curajul să se căsătorească' / Sfatul pe care îl oferă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fiica Majdei, faimoasa de la „Survivor”, mesaj emoționant pentru mama ei: "Vreau să își trăiască acest vis..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies