Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 18 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Surpriză de proporții pentru Nicos. Cine va intra în casă pentru el?

,
Nicos și tânăra care va intra în casa Puterea Dragostei pentru el
Nicos și tânăra care va intra în casa Puterea Dragostei pentru el[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei și rămâne de văzut dacă se vor liniști lucrurile în casa iubirii. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Gala de duminică seara a emisiunii Puterea Dragostei   a fost una incendiară, iar la finalul acesteia, doi concurenți s-au aflat în pericol de eliminare. Preferințele celor de acasă au fost clare, astfel că după ce Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii, din competiție a fost eliminată Izabelle.

Deși concurenta nu se afla în pericol, având în vedere că nu a fost votată de restul colegilor, de această dată s-a ținut cont de părerea celor de acasă, Izabelle fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi.

Acum, o nouă săptămână începe la Puterea Dragostei, dar și de această dată concurenții sunt puși pe ceartă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții de la Puterea Dragostei găsesc tot timpul motive de ceartă, iar de la lucruri minore ajung să pornească adevărate războaie.

În ediția de luni a emisiunii, Codruț și Marinescu vor fi pe punctul de a se lua la bătaie, astfel că scenele de violență nu vor lipsi nici în această săptămână.

Pe lângă momentele tensionate de la începutul emisiunii, un nou concurent își va face apariția în casa fetelor și va reuși să le cucerească doar cu o privire.

Acesta se va declara interesat de Maria, concurentă pe care o va invita la dans.

Emisiunea Puterea Dragostei este îndrăgită de public și dacă este și preferata ta, atunci trebuie să știi că o poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Emisiunea face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Marinescu o atacă pe Mariana: „Nu am ce să văd la tine!”

Surprize pentru Nicos. O femeie din trecutul său vine la Puterea Dragostei

Nicos va fi luat prin surprindere de prezența în emisiune a unei femei importante din viața lui.

Tânăra îi va mărturisi, printre lacrimi, că nu mai poate trăi fără el, iar cei doi vor fi vizibil emoționați.

Cine este femeia, dar și ce va spune Nicos despre legătura dintre ei poți afla urmărind emisiunea Puterea Dragostei de luni, 18 ianuarie 2021, de la 11:00 și 17:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam nespălată pe cap!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”

Dovezi că actul de justiție în R. Moldova este grav afectat. Un nou scandal în care este vizat Procurorul General: Un vicepreședinte de judecătorie îl acuză

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 15 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Romeo și Alexandra, replici acide: „Ai tu bani să mă cumperi pe mine?”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 14 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Maria și Alexandra, scene de violență la Puterea Dragostei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies