Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 20 ianuarie – Prima parte - VIDEO. Meda, în lacrimi! E geloasă pe Aya

,
Meda și Nicos
Meda plânge când Nicos îi spune că era interesat de Aya[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de miercuri, 20 ianuarie, de la Puterea dragostei se anunță a fi foarte interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Meda, care a intrat special în casa dragostei pentru Nicos, începe să plângă atunci când Nicos îi dezvăluie că l-a interesat Aya.

Nicos încearcă să îi explice Medei că nu mai vrea decât o prietenie cu Aya, însă aceasta este foarte geloasă și nu mai vrea nici măcar să audă de Aya.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra pune gaz pe foc atunci când are ocazia de a-i da o pedeapsă Medei. Ea spune că pedeapsa pentru Meda este ca Nicos să meargă în camera roșie cu Aya, dar Meda nu acceptă sub nicio formă așa ceva.

"Cum să meargă Nicos în camera roșie cu Aya?", îi dă replica Meda. Ea spune că nu e supărată pe Alexandra pentru această pedeapsă, însă în mod clar ideea a deranjat-o.

Meda și Nicos
Meda și Nicos[Sursa foto: captura video Kanal D]

Aya a fost cu Akebono în casa Puterea dragostei și cu Cristian Marinescu, în timp ce Nicos, în afară de fosta și actuala iubită, Meda, a fost în trecut cu Alexandra. Relația dintre Nicos și Alexandra a fost, însă, foarte scurtă și s-a terminat cu atacuri dure de o parte și de alta.

Nicos a spus că Alexandra l-a folosit și s-a legat de calitatea ei de mamă, în timp ce Alexandra l-a numit "sifon" și "caracter zero". Se pare că cei doi au trecut acum peste atacurile dure pe care le-au lansat unul la adresa celuilalt.

Akebono spunea că Nicos și Aya sunt împreună!

Akebono, fost iubit al Ayei, spunea că ea și Nicos sunt împreună.

”Eu nu mai vorbesc cu Aya. Din cate știu eu, Aya are acum o relație cu Nicos. Sunt fericiți și să dea Dumnezeu să le meargă bine. Am auzit că se zvonește că Nicos m-a sunat și că s-ar înțelege foarte bine cu mine. 

Nu m-a sunat, nu am vorbit cu Nicos. Eu nu am nimic împotriva relației lor. Dacă se plac, să le fie de bine. Era frumos însă ca de la bărbat la bărbat, să îmi spună și mie (n.red. Nicos) chiar dacă eram plecat din casă. Eu am protejat-o pe Aya ca să nu plece din emisiune”, declara Akenobo în luna octombrie.

Emisiunea Puterea dragostei, care face parte din  programul TV  al postului Kanal D, poate fi urmărită și accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 19 ianuarie – A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie în emisiune?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 19 ianuarie - Prima parte - VIDEO Nicos se cuplează în emisiune cu fosta iubită!

Un primar PNL a tăiat panglica unei capele mortuare: Va fi pusă la dispoziția tuturor!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 18 ianuarie – A doua parte - VIDEO. Fosta iubită a lui Nicos intră în casă pentru el: "Nu pot trăi fără tine"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies