Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, ieșire necontrolată. Care este motivul pentru care a spart ușa?

,
Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei
Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Codruț de la Puterea Dragostei nu va mai putea suporta tensiunile și va avea o ieșire necontrolată. Urmărește a doua parte a ediției de vineri, 5 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Tensiunile din casa Puterea Dragostei sunt din ce în ce mai mari, iar unii concurenți cu greu își mai pot stăpâni nervii. Asta se va întâmpla și astăzi, când Codruț va reacționa dur și va ajunge să spargă ușa cu pumnul.

Cum vor explica cei din casă ieșirea nervoasă a concurentului de la Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț și Alexandra au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, dar relația lor nu a rezistat foarte mult, astfel că în prezent, certurile sunt la ordinea zilei între cei doi. Situația este una foarte complicată, în special pentru Codruț, iar în partea a doua a ediției de vineri, 5 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, concurentul nu se va mai putea controla și va da cu pumnul în ușă, reușind să spargă geamul. 

Cei din casă vor fi surprinși de gestul lui Codruț și vor sugera că totul se întâmplă din cauza Alexandrei și a faptului că cei doi nu mai formează un cuplu în casa Puterea Dragostei. Alexandra va încerca să lămurească lucrurile cu Codruț, dar se va lovi de un refuz din partea acestuia.

Urmărește Puterea Dragostei la TV sau online, live video pe site-ul Kanal D.

Dacă vrei să vezi emisiunea de pe telefon, tabletă sau telefonul mobil, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html .   Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

Alexandra și Mariana, ceartă la Puterea Dragostei 

Mariana va fi deranjată de faptul că anumite persoane din casă au făcut acuzații la adresa ei, astfel că va reacționa dur, dezvăluind că nu le va permite celor din jur să îi păteze imaginea. Între Mariana și Alexandra va izbucni un conflict de proporții, iar pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, Maria se va așeza pe canapea între cele două, astfel încât să nu se ajungă din nou la scene de violență fizică.

Meda va aduce în discuție trecutul Marianei, acuzând-o pe aceasta de mai multe lucruri, însă concurenta va nega totul și va cere dovezi.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A recunoscut totul: „Da, am avut!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Nicos și George, replici acide: „Alte probleme?”

Spaţiile comerciale de la staţia de metrou Basarab, demolate. Ce garanții primesc comercianții de la Clotilde Armand

Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

Cine este Mihaela, noua concurentă din casa ”Puterea Dragostei”! Cu ce băiat a dansat la intrarea în competiție

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 3 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine vrea să cucerească?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies