Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"

,
Adriana și Alex
Adriana și Alex

Adriana și Alex ar putea forma un cuplu la Puterea dragostei, susțin concurenții.


In articol:

"Recunoaște că îți place", i s-a transmis Adrianei Cărare din casă, legat de Alex.

Și proaspătul concurent de la Puterea dragostei sezonul 3 pare interesat de Adriana. Cei doi au părut că flirtează în emisiunea Puterea dragostei de astăzi. Adriana a ținut, însă, să îl înțepe pe Comănici.

"Nu pot să fac un cuplu cu tine, că am iubit acasă, așa spune Comănici", a zis Adriana.

Adriana și sora ei, Alexandra Cărare, au fost acuzate că nu au ca scop să își facă un iubit în această emisiune, ci că stau aici doar pentru premiu și pentru susținere. 

Adriana Cărare a fost la un pas de eliminare la un moment dat, însă sora ei, Alexandra, a negociat cu Cristian Comănici rămânerea Adrianei în competiție și a avut sorți de izbândă. Alexandra i-a cedat premiul săptămânal lui Comănici, asigurându-se astfel că sora ei rămâne în competiție.

Adriana și Alex
Adriana și Alex, posibil cuplu?

Adriana a mai fost cu Paul!

Adriana Cărare a mai avut un iubit în casa Puterea dragostei, pe Paul, care a părăsit descalificat emisiunea.

Relația dintre ei a fost foarte scurtă, chiar mai scurtă decât cea a Alexandrei Cărare cu Nicos.

După ce a sărutat-o în emisiune pe Adriana, Paul a spus că regretă acest lucru și că nu cunoștea, de fapt, trecutul ei.

Alexandra Cărare a izbucnit atunci, sărind în apărarea surorii sale. "Ești un nesimțit. Parcă spuneai că nu te interesează trecutul ei", i-a strigat Alexandra lui Paul.

Alexandra Cărare este recunoscută pentru impulsivitatea ei. Adriana este sora mai retrasă, care evită conflictele, dar care o apără pe Alexandra atunci când aceasta este implicată într-un conflict.

Atunci când Alexandra Cărare s-a certat foarte tare cu fostul ei iubit și l-a jignit, Adriana a încercat să o convingă pe aceasta să nu mai aducă acuzații fără probe. Fără succes, însă.

"E un sifon, un caracter 0", l-a acuzat Alexandra Cărare atunci pe Nicos. Adriana a rugat-o pe Alexandra să nu îl mai acuze fără dovezi, însă Alexandra nici nu a vrut să audă, ba mai mult, a repezit-o pe sora ei.

După ce s-au certat foarte tare, Alexandra Cărare și Nicos au acum o relație civilizată. Mai mult, Codruț, iubitul Alexandrei, chiar a fost gelos pe Nicos, observând o apropiere între acesta și iubita lui. Chiar Nicos, care acum formează un cuplu cu Meda, a întrebat-o pe Alexandra dacă mai vrea ceva cu el, Alexandra negând.

"Ești nebun, nu mai vreau nimic cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a zis Alexandra Cărare fostului iubit, Nicos.

Citeste si: O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

 

Citește-ne pe

Citește și:

O concurentă de la Puterea dragostei, însărcinată?! Va fi mama pentru a doua oară: "Vreau un băiețel"

USR acuză Guvernul: 'Șmecherii vor să dăm 600 de milioane de euro anual pensii speciale aleșilor locali'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 4 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Concurentul care a avut o relație acasă în timp ce se afla în competiție. A...

Andra Voloș, fosta concurenta de la Puterea dragostei, și-a cumpărat apartament în centru! Cum arata casa de sute de mii de euro!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies