Andra Voloș, fosta concurenta de la Puterea dragostei, și-a cumpărat apartament în centru! Cum arata casa de sute de mii de euro!

,
Andra Voloș
Andra Voloș

Andra Voloș și-a achiziționat un apartament în centrul Capitalei, în Dorobanți.


In articol:

Andra Voloș și-a luat un apartament în Dorobanți, pe care îl va împărți cu prietena ei cea mai bună, Melisa.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a arătat, într-un vlog, urmăritorilor cum arată noua ei locuință și le-a mărturisit că se va ocupa de renovarea apartamentului, în așa fel încât să fie exact așa cum ea își

dorește.

Cum arata apartamentul cumparat de Andra Volos

„Astăzi o să vă fac turul casei. Încă nu este gata, o să mai fac multe schimbări și pe parcurs o să vedeți despre ce este vorba. Gata, m-am mutat! Am emoții pentru prima oară în viață. E primul lucru pe anul ăsta. Stau fix în Dorobanți, în centrul Bucureștiului. 

Sunt foarte obosită pentru că de trei-patru zile m-am mutat și am foarte multe lucruri de cumpărat și asta începând de la coșul de gunoi din bucătărie, la furculițe, cuțite, lingurițe și tot ce însemnă lenjerii. Absolut tot. Așa că, în fiecare zi, îmi fac o listă și îmi cumpăr ba 2-3 chestii și tot așa. În 2-3 zile o să vin și cu hăinuțele și va trebui să stau vreo trei zile să aranjez la ele, pentru că am foarte multe”, a spus Andra Voloș într-un vlog în care și-a arătat noua locuință.

Locuința Andrei Voloș
Noua locuință a Andrei Voloș

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit definitiv

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au fost împreună în timpul show-ului Puterea dragostei, dar și după ce au părăsit emisiunea împreună, pentru a-și continua relația afară.

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei s-au despărțit definitiv, după mai multe certuri. Mocanu ar fi înșelat-o cu Bia, cu care are o istorie.

"Nepotrivire de caracter, așa e când doi oameni au nevoie de mult mai mult timp să se cunoască și să își dea seama dacă

sunt potriviți unul pentru celălalt, iar după atâta timp am ajuns la concluzia că nu e potrivită pentru mine pentru că sunt un om cu principii. Nu vorbim și nici măcar nu cred că ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine, să dea ochii cu mine prea curând", spunea Mocanu într-un interviu pentru Știrile Kanal D.

Apartamentul Andrei Voloș
Noul apartament al Andrei Voloș

"De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o

să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost.

Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii",  mai declara Mocanu.

Andra Voloș i-a atras atenția și milionarului american Dan Bilzerian, care are o avere estimată la 200 de milioane de dolari. Fosta concurentă de la Puterea dragostei spunea că milionarul a invitat-o în Los Angeles, să facă parte din echipa lui, însă ea a refuzat.

Citeste si: Bogdan Mocanu, detalii despre noua iubită. Cine i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bogdan Mocanu, detalii despre noua iubită. Cine i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei?

Președintele Băncii Centrale Americane este îngrijorat de riscul unui atac cibernetic pe scară largă asupra sistemului bancar

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Andra Volos iubește din nou? Ce spune fosta concurentă de la "Puterea dragostei" despre noul iubit

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei are o nouă iubită? Primele imagini cu tânăra misterioasă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies