Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 13 martie 2021 – Prima parte - Alex Stoica o sărută pe Mariana!

,
Alex Stoica o sărută pe Mariana!
Alex Stoica o sărută pe Mariana![Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei are loc sâmbătă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.


In articol:

Un joc îi va da ocazia lui Alex Stoica să o sărute pe Mariana, iar el nu se va da în lături, spre amuzamentul tuturor! Alex Stoica o va săruta pe Mariana în timp ce aceasta va avea o eșarfă la ochi.

Alex Stoica a spus încă de la venirea lui în competiție că e interesat de Mariana, ceea ce a declanșat un conflict între el și Comănici. Rivalitatea celor doi a atins un alt nivel în momentul în care Comănici l-a și lovit pe Alex Stoica!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Jocul cu eșarfa la ochi i-a distrat pe toți concurenții, creându-se situații extrem de amuzante. 

Joc la Puterea Dragostei
Concurenții s-au distrat copios[Sursa foto: captura video Kanal D]

Codruț, iubitul Alexandrei Cărare, a fost pipăit de către o altă concurentă, motiv de distracție pentru ceilalți din casă, care au izbucnit în râs!

Cu siguranță însă că jocul nu i-a prins bine lui Cristian Comănici, care este îndrăgostit de Mariana și a recunoscut, recent, că s-a pupat cu ea în timp ce se anunțau favoriții.

Vom afla în Gala de sâmbătă, de la ora 16:00 și ulterior 19:00, favoriții acestei săptămâni, urmând ca duminică să aflăm cine este liderul suprem al casei Puterea

Dragostei și, totodată, cel care ia premiul săptămânal de 1.500 de euro.

Joc la Puterea Dragostei
Toți concurenții au experimentat recunoașterea persoanelor cu eșarfa la ochi[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alex Stoica e constant în privința Marianei

Fostul concurent de la Exatlon, acum la Puterea Dragostei, Alex Stoica a fost constant până acum în dorința lui de a fi cu Mariana.

De când a venit el a spus că își dorește să formeze un cuplu cu aceasta, spre nemulțumirea lui Cristian Comănici, care i-a devenit rival.

Alex Stoica profită de momentul jocului pentru a o săruta pe Mariana, lucru pe care și-l dorea deja, și vom vedea cum va evolua în continuare situația. Mariana este surprinsă că e sărutată de Alex Stoica, dar nu pare deranjată. 

Este foarte interesant de urmărit dacă, în cele din urmă, Mariana se va cupla cu cineva în casă și cine va fi acel concurent. Ea a fost acuzată, la un moment dat, de Nicos că nu e interesată cu adevărat de niciun concurent și că tot ce plănuiește e să stea cât

mai mult în casă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri de la orele 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 12 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Marinescu aruncă bomba: Romeo și Maria, împreună?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Marinescu aruncă bomba: Romeo și Maria, împreună?

SCENE ȘOCANTE O minoră și prietenul ei de 23 de ani au tâlhărit și ucis un bărbat

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 12 martie 2021 – Prima parte - Marinescu anunță că vrea să o cunoască pe Rose Mary!

Maria, in lacrimi dupa despartirea de Marinescu! "Eu nu pot sa-i zic ca-l vreau cand el vorbeste asa!" Urmariti o editie emotionanta Puterea dragostei, vineri, 12...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies