Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 24 septembrie - VIDEO. Nicos spune că fratele Biancăi Comănici are iubită acasă!

,
Cristian Comanici si Nicos
Nicos susține că fratele Biancăi Comănici are iubită afară!

Ediția de joi, 24 septembrie, a îndrăgitului reality-show de la Kanal D, Puterea dragostei, e și ea incendiară. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Nicos este în centrul unor acuzații și a unor dezvăluiri tulburătoare în partea a doua a emisiunii Puterae dragostei din 24 septembrie.

El susține că fratele Biancăi Comănici, Cristian, ar avea iubită în afara emisiunii Puterea dragostei și că a ieșit în oraș cu sora lui și cu iubita pe care o are acasă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra și Nicos au un nou episod al războiului dintre ei, care nu se mai termină. Nicos apelează la un nou atac murdar la calitatea de mamă a Alexandrei. Ca și Mona, care între timp a părăsit casa Puterea dragostei tocmai pentru a se ocupa de băiețulul ei, Alexandra are un copil acasă, o fetiță.

"E mai importantă emisiunea pentru tine decât copilul! O să sun Protecția Copilului, să vedem în ce condiții ai lăsat tu copilul acasă", o acuză Nicos pe Alexandra.

Nicos și Alexandra
Nicos nu o slăbește deloc pe Alexandra

Aceasta îi dă replica, spunând că nu e el în măsură să o judece și că nu știe el exact situația ei și cum are grijă de copilul ei.

Nicos s-a mai legat de acest aspect și în trecut.

"Nu ne face pe noi de boala Alexandra de doua luni in emisiune, lumea ii ia apararea ca, vezi Doamne, e mama si ea n-are o poza cu fii-sa pe net, un vlog ceva.

Si voi va duceti sus si va pupati cu ea! Ati facut o prostie mare, fata de mine", le spunea Nicos lui Cristian Comănici și lui Paul, transmițându-le că au greșit față de el atunci când s-au dus cu ea în camera roșie.

Nicos și Alexandra, de la dragoste la ură!

Nicos și Alexandra au avut o scurtă relație în emisiune. El i-a adus un inel în ziua în care a decis să anunțe public faptul că formează un cuplu cu ea, după care, la puțină vreme, a început un conflict de proporții între ei!

Nicos a acuzat-o pe Alexandra că l-a folosit pentru voturi și că și-a bătut joc de el. Ulterior s-a ajuns la jigniri incalificabile.

În ciuda certurilor monstru, Nicos a avut, recent, un episod straniu, când a luat-o în brațe, în glumă, pe Alexandru și a și pupat-o pe umăr.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

George și Cristian Comănici, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei. Ce a declanșat conflictul dintre cei doi concurenți?

Descoperire șocantă! 46 de cadavre în remorca unui camion: 'Niciunul dintre noi nu vine la muncă imaginându-și așa ceva'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 24 septembrie - VIDEO. Marius vrea să se cupleze cu mama prietenului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies