Mona, în compania unui fost concurent de la Puterea Dragostei după despărțirea de George. Cu cine s-a întâlnit în țară?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 sep 2020, 14:52
Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Mona a revenit în țară după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei și a profitat de ocazie pentru a se întâlni cu un fost concurent al emisiunii. Despre cine este vorba?

Mona a părăsit emisiunea Puterea Dragostei pentru a fi mai aproape de copilul ei la început de an școlar. De când s-a întors din Turcia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost foarte activă pe rețelele de socializare, aceasta postând mai multe fotografii și filmulețe cu un fost concurent al emisiunii.

Mona, în oraș cu un fost concurent de la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între ei?

Mona a format un cuplu cu George în casa Puterea Dragostei și deși inițial relația lor părea una foarte stabilă, ulterior, cei doi au ajuns să se despartă. Nu doar că au pus punct definitiv poveștii lor de iubire, ci Mona a fost eliminată din competiție, astfel că șansele ca cei doi să se împace sunt destul de mici în momentul de față.

Chiar dacă s-a întors de puțin timp în țară, Mona deja a reușit să strânească controverse și au apărut zvonuri potrivit cărora ar avea o nouă relație.

Întâi a apărut de mână cu un bărbat, dezvăluind ulterior că este vorba despre fratele ei, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu un băiat care la rândul lui și-a căutat marea dragoste în cadrul emisiunii.

Mona s-a întâlnit în București cu Găbiță de la Craiova și pentru că acum este o femeie singură, mulți s-au grăbit să spună că cei doi ar avea o relație, având în vedere că au fost surprinși de mai multe ori împreună de când fosta concurentă de la Puterea Dragostei a revenit în țară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ei bine, se pare că între Mona și Găbiță de la Craiova ar exista doar o frumoasă prietenie.

Mai mult, cei doi au decis să se implice pentru a ajuta persoanele nevoiașe, după cum a anunțat Mona pe instagram.

"Bună dragilor. Voiam să vă amintesc că sâmbătă, 26.09.2020, voi merge împreună cu Găbiță de la Craiova în comuna Vasilati, unde suntem așteptați de 3 familii, respectiv 12 copii. Pentru cei ce doriți să ajutați, încă o puteți face!", a scris Mona pe instagram.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!