Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Nu se aștepta nimeni ca ea să părăsească competiția. Ce secret a ascuns Cutia Pandorei astăzi?

,
mona a parasit emisiunea puterea dragostei
Concurentele de la Puterea Dragostei, în lacrimi după ce s-a aflat cine părăsește competiția [Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala Puterea Dragostei din această seară s-a dovedit a fi una plină de surprize. Una dintre cele mai iubite concurente ale sezonului cu numărul 3 a părăsit competiția.


In articol:

Cu toate că în pericol de eliminare erau Cristi Marinescu și Adriana, aceștia fiind votați de restul concurenților, niciunul dintre ei nu a plecat acasă după Gala de astăzi. O altă concurentă a părăsit competiția, iar motivul este unul cât se poate de serios.

Ce concurentă a fost eliminată de la Puterea Dragostei?

În Gala de duminică, 20 septembrie, Cutia Pandorei a ascuns un mesaj important pentru concurenți, dar în special pentru una dintre fete. În interiorul cutiei s-a aflat numele concurentei care, în această seară, a părăsit competiția Puterea Dragostei. Este vorba despre Mona.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

Deși a format un cuplu cu George și toți cei din casă se așteptau ca cei doi să se împace cât mai repede, staff-ul emisiunii a luat decizia ca Mona să părăsească competiția pentru a-i oferi acesteia șansa de a fi alături de copilul ei în prima zi de școală. Mona se va putea întoarce în casa Puterea Dragostei dacă va fi votată de public, însă rămâne la alegerea ei dacă va mai dori sau nu să facă parte din competiție.

"Dragi concurenți, după cum știți, toți sunteți importanți pentru noi în egală măsură.

Noi vă analizăm situația individual și ținem cont de nevoile fiecăruia dintre voi. Astfel, am ajuns la concluzia că unul dintre voi are nevoie neaparat să fie acasă în această perioadă. Așadar, am decis ca în această seară, Mona să fie cea care va părăsi competiția ca să fie alături de fiul ei la început de an școlar, dar și pentru a-i oferi răgazul pentru a decide dacă dorește să se întoarcă în casă.",
a fost mesajul ascuns în Cutia Pandorei.

Eliminarea Monei i-a luat prin surprindere pe concurenți, iar fetele din casă care s-au apropiat de ea nu și-au putut stăpâni lacrimile. 

Citeste si: Mona de la "Puterea Dragostei", replică acidă: "Câteodată nu mă interesează nici..."

Deși nu mai sunt împreună, George a părut și el vizibil afectat, iar după terminarea Galei, acesta a purtat o discuție cu Mona, cei doi sărutându-se și încercând să lămurească lucrurile pe ultima sută de metri.

Citeste si: Cine este Mona de la Puterea dragostei sezon 3. Iubita lui George are un trecut tumultos

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ella a spus tot adevărul despre viața ei sentimentală: "Sunt o femeie..." A vrut să se afle de la ea!

Ședință secretă în Senat: Diana Șoșoacă se răfuiește cu senatorii care au sancționat-o

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

Ce crede Mary despre Cristian Comănici? A spus totul despre fratele Biancăi: "Mi se pare foarte..."

Ce și-au șoptit Mădălina și George în timpul dansului? Mona nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi: "Au așteptat să ies eu pe ușă ca să..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies