George și Cristian Comănici, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei. Ce a declanșat conflictul dintre cei doi concurenți?

,
george si cristian bataie
George și Cristian Comănici, conflict la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă până acum au reușit să își stăpânească nervii, de această dată conflictul dintre George și Cristian Comănici a fost pe punctul de a se transforma într-o bătaie în toată regula. Ce s-a întâmplat?


In articol:

În timp ce Akebono este cunoscut pentru ieșirile sale nervoase și pentru scenele de violență, George și Cristian Comănici au preferat ca de fiecare dată să se rezume doar la folosirea unui limbaj licențios în timpul discuțiilor în contradictoriu. Ei bine, de această dată, cei doi au răbufnit și au fost pe punctul de a se lua la bătaie în emisiune.

Motivul pentru care George și Cristian Comănici au vrut să se bată

În ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei, George i-a pedepsit pe băieți murdărindu-i, însă deși totul a început ca o glumă, ulterior, spritele s-au încins. Dacă de obicei reușește să se controleze, de această dată, Cristian Comănici l-a atacat dur pe George, adresându-i acestuia cuvinte grele. Concurentul de la Puterea Dragostei a considerat că s-a ajuns mult prea departe cu glumele și nu a putut accepta situația, motiv pentru care l-a înjurat pe George, făcând referire la familia acestuia.

Deranjat de atitudinea lui Cristian Comănici, George a răbufnit și l-a amenințat pe acesta cu bătaia, astfel că doar puțin a mai lipsit ca cei doi să nu ajungă în acest punct. 

Cristian Comănici: Nu faci glume d-astea cu mine.

George: Fac ce glume vreau eu.

Cristian Comănici: Și eu înjur cum vreau. Eu ți-am zis să nu faci glume d-astea cu mine că nu pot să mă controlez. Eu nu am făcut glume cu tine, glume d-astea niciodată. Ia și vezi dacă în două luni de emisiune am făcut glume d-astea cu tine.

George: Cristian, mă repet, o singură dată să mă mai înjuri și te lovesc.

Cristian Comănici: Și eu îți zic, dacă mai faci glume d-astea cu mine te înjur pentru că așa îmi vine pe gură.

George și Cristian Comănici au reușit, în cele din urmă, să ajungă la un consens, astfel încât să evite scenele de violență fizică.

 

 

Citește și:

Alegeri Locale 2020. Care sunt regulile din interiorul secțiilor de votare în contextul pandemiei de COVID-19?

Cinci ani de la tragedia de la Colectiv, Klaus Iohannis și-a rupt un minut din timp pentru a depune o coroană

“Trairi alaturi de Andreea Mantea”, din 5 octombrie, la Kanal D!

Unde poți vota la Alegerile Locale 2020? Află rapid și simplu secția unde ai fost repartizat

Florentina, jignită în ultimul hal de fanii Biancăi. Ce comentarii a primit: "Ce față de travestită"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies