Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de joi, 24 septembrie - VIDEO. Marius vrea să se cupleze cu mama prietenului!

,
Octavian si Marius de la "In cautarea adevarului"
Marius (in picioare) planuieste sa ii cucereasca mama lui Octavian

Marius (28 de ani) încearcă să se cupleze cu mama prietenului său Octavian, în vârstă tot de 28 de ani. Urmărește "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

"În căutarea adevărului" revine astăzi, de la ora 13:00, cu o ediție incendiară. Vom afla povestea a doi prieteni și colegi de serviciu, Octavian și Marius, după ce ieri am urmărit povestea Mădălinei, care era cât pe aci să fie escrocată de 1 milion de euro.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Marius și Octavian sunt doi prieteni de aceeași vârstă (28 de ani), care și lucrează împreună, la o multinațională. Marius rămâne deodată pe drumuri fiindcă proprietarul apartamentului în care stătea cu chirie decide să îl dea deodată afară.

Octavian îi sare în ajutor prietenului său și îi propune să se mute împreună cu el și cu mama lui, în vârstă de 50 de ani. Marius acceptă imediat și, bucuros, îi spune lui Octavian: "Rămâne așa. Prietenul la nevoie se cunoaște".

Marius si mama lui Octavian
Marius, tandru cu mama lui Octavian

Numai că Marius are un plan bine pus la punct. Deși are iubită, el vrea să o cucerească pe mama lui Octavian, al cărei bărbat este plecat la muncă în Spania. Zis și făcut! El o cucerește pe aceasta, apoi își propune să o aducă în casa în care a fost primit cu generozitate de Octavian și de mama lui și pe iubita lui!

Femeie devine geloasă și este la un pas de a-l da afară din casă pe Marius, numai că acesta, cu tact, începe să îi gătească femeii tot ce îi place și să o surprindă cu gesturi plăcute.

Mama lui Octavian
Mama lui Octavian simte nevoia unui tanar in viata ei

Octavian află că Marius are o aventură cu mama lui!

Octavian îi surprinde pe Marius și pe mama lui în toiul unei declarații de dragoste și realizează în acel moment tot ce se întâmpla!

El își sună tatăl în Spania și îl roagă pe acesta să vină acasă de urgență, dezvăluindu-i ce se petrece în timp ce el este la muncă în străinătate.

Acesta vine în România imediat și are loc o confruntare cu soția lui și cu pretinsul prieten al fiului său, care s-a dedat la o astfel de faptă imorală.

Aflați ce explicații le dă femeia soțului și fiului ei numai la  "În căutarea adevărului"  pe Kanal D și Live Online pe  https://www.kanald.ro/live.html.    

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 22 septembrie - VIDEO. Cătălin minte non-stop și are multe iubite! Cum arată confruntarea cu toate

VIDEO Țara în care peste 7,2 milioane de sinistraţi au nevoie "disperată" de adăpost, după inundațiile mortale de proporții biblice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO. Îi pune inelul pe deget unei tinere, dar care e adevărul? Răsturnări incredibile...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies