Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de miercuri, 23 septembrie - VIDEO. Mădălina, prinsă într-o cursă pentru a i se lua 1 milion de euro!

,
Tamara și Mădălina
Tamara își înșală psihologul, pe Mădălina

Tamara Ispas (30 ani) este o actriță care îi întinde o cursă psihologului ei, Mădălina Iacob (34 de ani). Urmărește "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

După ce ieri am urmărit povestea lui Cătălin, mincinosul afemeiat, care se dădea bolnav pentru a cuceri și manipula femeile, astăzi descoperim un plan machiavelic de păcălire a Mădălinei Iacob, pentru a i se lua acesteia jumătate dintr-o moștenire de 2 milioane de euro.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Tamara Ispas este o pretinsă pictoriță care, în realitate, este o actriță. Ea se duce la psiholog, la Mădălina Iacob și reușește să o facă pe aceasta să se împrietenească cu ea. Mădălina realizează că acest lucru este împotriva codului deontologic al profesiei sale, însă trece peste aspectul respectiv.

Tamara o invită pe Mădălina la un vernisaj, unde psihologul îl cunoaște pe Tudor, proprietarul galeriei de artă. Acesta le invită pe Tamara și Mădălina la un pahar de vorbă, iar Mădălina acceptă, cu greu, invitația.

Tudor se apropie de Mădălina, îi spune acesteia exact ce vrea să audă și reușește să o facă să aibă o aventură cu el, în ciuda faptului că era căsătorită. De altfel, în acest timp, Dorin, soțul Mădălinei, face tot posibilul să o îndepărteze pe soția lui și să o aducă în punctul în care aceasta să își dorească divorțul.

Totul pentru milionul de euro!

Mădălina va afla că totul a fost un plan bine pus la punct de către soțul ei, Dorin și de către Tamara, Tudor, proprietarul galeriei de artă, fiind un pion pentru ca cei doi să își atingă scopul.

Planul era ca Mădălina să divorțeze, urmând ca Dorin să încaseze 1 milion de euro, jumătate din moștenirea ei.

Din acești bani ar fi recompensat-o și pe actrița Tamara, care a păcălit-o pe Mădălina cu atâta iscusință.

Confruntarea de la In cautarea adevarului
Ernest, martor la confruntare

Planul e blocat chiar de către Tudor, care îi spune Mădălinei adevărul. Scopul era ca Mădălina să fie fotografiată în ipostaze compromițătoare pentru a nu fi nicio problemă cu divorțul, însă el refuză să le dea fotografiile respective celor doi complotiști.

Aflați cum se încheie totul și ce se întâmplă cu banii doar la  "În căutarea adevărului"  pe Kanal D și Live Online pe  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

A fost respins de Andreea, iar acum a răbufnit. George, atac dur la adresa concurentei: "Nu ești tiparul meu de femeie!" Incredibil ce a putut să îi spună

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca Comănici, decizie radicală după despărțirea de Livian. A venit la TV și a spus totul printre lacrimi: "Nu mai există vorba despre împăcare. M-a lăsat când..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies