Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 22 septembrie - VIDEO. Cătălin minte non-stop și are multe iubite! Cum arată confruntarea cu toate

,
Catalin de la In cautarea adevarului
Catalin isi minte constant iubita

Cătălin (34 de ani) este un mincinos în adevăratul sens al cuvântului și un afemeiat. Urmărește povestea lui la "În căutarea adevărului" pe Kanal D și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

Cătălin își sună fosta iubită, pe Ștefania (30 de ani) și pentru a o convinge să se împace cu el apelează la un șantaj emoțional.

El îi spune că este grav bolnav și că mai are puțin de trăit, iar pentru ca ultimele luni din viața lui să fie fericite, femeia acceptă să se împace cu el.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

După ce ieri am urmărit povestea încâlcită a lui Bogdan Dumitru (42 de ani), care a suferit un accident vascular cerebral, astăzi urmărim povestea lui Cătălin, care este un șantajist emoțional și un mincinos fără pereche.

După ce reușește să o recâștige pe Ștefania mințind-o că e grav bolnav și că mai are doar câteva luni de trăit, Cătălin o păcălește pe aceasta că merge la medic, dar se întâlnește, de fapt, cu soția lui.

Cătălin de la În căutarea adevărului
Cătălin nu ratează șansa să fie cu orice femeie pe care o place

Ștefania suspectează că ceva este în neregulă, dar bărbatul o minte și o păcălește că nu are un feeling bun. În cele din urmă Ștefania îl urmărește și află că, de fapt, ceea ce credea ea se confirmă.

Cătălin nu mai are ce să facă și recunoaște că este căsătorit, îi spune Ștefaniei că are bani, dar o minte din nou, că nu o mai iubește pe soție și că vrea să se despartă de ea.

Adevărul iese cu totul la iveală!

Ștefania află în continuare că bărbatul nu este doar cu soția, ci că a încercat să își cucerească și bona. De fapt, psihologia lui e simplă: nu se dă în lături de la a cuceri orice femeie pe care poate să o păcălească și să o mintă, manipulând-o.

Catalin de la In cautarea adevarului
Cătălin, soția, amanta și bona au o confruntare

Femeile din viața lui Cătălin au o confruntare, pe care o puteți urmări doar la "În căutarea adevărului"  pe Kanal D și Live Online pe https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Felicitări! O fostă concurentă de la "Bravo, ai stil!" va deveni mămică pentru prima oară!

Cumetrii în justiție: Nașul din CSM își deleagă finul șef în DNA, în lipsa vechimii legale

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - Prima parte

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - A doua parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru George!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies