Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - Prima parte

,
Andreea Puterea dragostei
Andreea, in centrul mai multor controverse

O nouă ediție Puterea dragostei, cea de marți, 22 septembrie, de la Kanal D, o are în centru chiar pe noua concurentă, Andreea. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Andreea, noua concurentă de la Puterea dragostei sezonul 3, intră direct în vâltoarea luptei din competiție.

Andreea are un clinci cu Akebono și îl acuză pe acesta că o jignește. "Eram doar curios", explică el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andreea ia contact cu aspectele mai puțin ușoare din competiție și îl cunoaște și pe Akebono, unul dintre cei mai explozivi concurenți de la Puterea dragostei sezonul 3, alături de Alexandra, cu care, de altfel, a și intrat în numeroase conflicte.

Alexandra a intrat ieri în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D, ea anunțând că a venit pentru George, nimeni altul decât fostul iubit al Monei. Aceștia au o poveste foarte controversată, iar despărțirea pare definitivă, mai ales în ceea ce o privește pe Mona, care a și părăsit casa Puterea dragostei.

Andreea va avea mult de luptat cu celelalte pretendente la inima lui George, acestea nefiind puține. Alexandra a spus că e îndrăgostită de acesta și, înainte de a se cupla cu Akebono, Aya îl considera principala țintă pentru ea în competiție.

Cristian Comănici, extrem de nervos

Cristian Comănici se enervează în emisiunea de astăzi Puterea dragostei, de la Kanal D. Deranjat că nu e lăsat să vorbească, fratele Biancăi Comănici se ridică amenințător de pe canapea, dar e calmat de amicul său, Akebono, cu care a și fost în conflict în trecut.

Cristian Comănici
Cristian Comănici se enervează

Akebono intervine și îl liniștește pe Cristian Comănici, îndreptându-l pe acesta înapoi spre locul său de pe canapea.

Urmărește Puterea Dragostei marți, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Probleme pentru Cristian Comanici: Cristian Marinescu si-o doreste si el pe Mariana! Pe cine ar alege tanara

NU cedează deloc - Trump le cere susținătorilor lui să `inverseze` rezultatul alegerilor prezidențiale: `A fost un scrutin fraudulos!`

Cea mai bună salată de vinete din lume! Rețeta perfectă. E gata în mai puțin de o oră

Bianca s-a fotografiat cu alt barbat! Mesajul clar al castigatoarei ''Puterea dragostei'': ''Mi-am gasit iubirea''

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Nu se aștepta nimeni ca ea să părăsească competiția. Ce secret a ascuns Cutia Pandorei astăzi?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies