Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - A doua parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru George!

,
Andreea Puterea dragostei
O noua concurenta, Andreea, intra in casa Puterea dragostei

O nouă concurentă, Andreea, intră în casă în a doua parte a emisiunii Puterea dragostei de luni, 21 septembrie. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Andreea intră în casă chiar pentru fostul iubit al Monei, George. Mona a părăsit casa, iar tot în emisiunea de astăzi îi va transmite un mesaj fostului ei iubit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andreea anunță că intră în casă pentru George, dar va dansa cu Sebastian (Seba), un alt tânăr dorit de mai multe fete în casa Puterea dragostei.

Andreea Puterea dragostei
Îl vrea pe George, dar dansează cu Seba!

George chiar are o întâlnire față în față cu Andreea și îi spune că ea a intrat în casă pentru el, dar că nu s-a uitat deloc la el, îndreptându-și atenția către alți băieți din casă.

Andreea, George
George, față în față cu cea care a intrat în casă pentru el

Tot în emisiunea de astăzi, 21 septembrie, Puterea dragostei de la Kanal D vom asista și la mesajul pe care Mona i-l transmite lui George din afara casei. Mona a părăsit competiția în Gala de duminică, exact așa cum a anunțat George anterior, pentru a-i fi alături băiețelului ei în prima zi de școală.

Mona si George de la Puterea dragostei
Mona îi transmite un mesaj de la distanță lui George

George, întrebat de Cristina Dorobanțu dacă relația lui cu Mona mai are vreo șansă

Relația lui George cu Mona a fost una tumultuoasă, cu mai multe despărțiri și împăcări în ciuda faptului că au fost scurt timp împreună.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D dacă mai există vreo șansă pentru ca ei să fie împreună, chiar și în afara show-ului, George a spus: "Nu, pentru că Mona nu mai vrea acest lucru".

Mona anunța, recent, că nu vrea să se împace cu George, dar că nici nu va accepta ca el să fie cu o altă fată în competiție atât timp cât ea este acolo. Ei bine, Mona a părăsit temporar emisiunea și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. Dacă va vrea să se întoarcă la Puterea dragostei, va trebui să fie votată de către fani.

Urmărește Puterea Dragostei luni, de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

 

 

Citește și:

Probleme pentru Cristian Comanici: Cristian Marinescu si-o doreste si el pe Mariana! Pe cine ar alege tanara

GALERIE FOTO VIDEO - Polonezii au răbufnit: proteste MASIVE din cauza noii legi privind interzicerea avortului

Bianca s-a fotografiat cu alt barbat! Mesajul clar al castigatoarei ''Puterea dragostei'': ''Mi-am gasit iubirea''

Alexandra a făcut anunțul: "Eu voi pleca din această casă..." Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, 21 septembrie, de la 11:00 și 17:00 pe...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 24 septembrie - Partea întâi - VIDEO. Livian reintră în emisiune!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies