Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 21 septembrie - VIDEO. Îi pune inelul pe deget unei tinere, dar care e adevărul? Răsturnări incredibile de situație într-o familie

,
Tatal are o alta aventura
Barbatul ii pune inelul pe deget unei tinere

Ediția de luni, 21 septembrie, a emisiunii "În căutarea adevărului", de la Kanal D, aduce în fața telespectatorilor o nouă lecție de viață. Poți vedea "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D vom vedea că ceea ce pare, în anumite relații și familii, nu este și realitatea. Ne vom confrunta cu răsturnări incredibile de situație într-o familie.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D prezintă povestea dramatică a unei familii, după ce în ediția de vineri, 18 septembrie, am urmărit povestea de viață a familiei Pleșa.

În emisiunea de astăzi un bărbat, tată a doi copii, suferă un accident vascular cerebral. El este ignorat de familie, mai precis de fiul său cel mic, fiindcă fiica realizează cât de gravă a fost problema respectivă și că familia nu a luat deloc în seamă situația dramatică a acestuia.

Fiica îl ia la rost pe fratele ei pentru că acesta nu a luat deloc în seamă ce se întâmplă cu tatăl ei. Aceasta, care pare cea mai implicată și dornică să rezolve problemele familiei, are, la un moment dat, o întâlnire cu tânăra cu care tatăl ei are o relație, și o acuză pe aceasta că i-a provocat accidentul vascular cerebral tatălui ei.

In cautarea adevarului
Familia poartă o discuție serioasă

Povestea unei suferințe profunde!

Toată familia are o întâlnire deschisă, iar bărbatul le spune copiilor că ce au auzit despre mama lor este adevărat. Cel mai probabil, este vorba despre faptul că ea l-ar fi înșelat.

El pare fericit alături de tânăra căreia îi pune inelul pe deget, dar realitatea o vom afla doar pe Kanal D, la emisiunea "În căutarea adevărului", începând cu ora 13:00.

Poți urmări  emisiunea "În căutarea adevărului"  nu doar din fața televizorului, ci și online, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este transmisă și live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, parteneriat “bomba” in imperiul Argun

DOCUMENT | Noile restricții care intră în vigoare de luni, publicate în Monitorul Oficial

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - Prima parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru George, dar va dansa cu un alt băiat. Care...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - A doua parte - VIDEO. George a dezvăluit de ce nu a rezistat relația lui cu Mona: "Nu am...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies