Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 17 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

,
Bătaie între fete la Puterea Dragostei
Bătaie între fete la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Fetele se iau la bătaie în ediția de joi, 17 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Fetele își pierd din nou cumpătul și sar la bătaie. Se lovesc cu perne și sunt aproape și de violență fizică, dar concurenții și staff-ul intervin.

Și băieții se ceartă, dar nu se ajunge la violență fizică.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi atât jocuri între concurenți, cât și dispute, atât verbale, precum și fizice, cea între fete.

Și Codruț și Alex Stoica se ceartă, dar nu se ajunge la bătaie.

Maria și Cristian Marinescu, ce s-au despărțit din nou, sunt din nou în centrul atenției.

Maria reiterează că nu mai vrea să mai fie vreodată cu Cristian Marinescu.

Maria și Cristian Marinescu
Maria și Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria anunță despărțirea definitivă de Marinescu!

Maria acuză că Marinescu și-a bătut joc de ea și susține că nu se va mai împăca niciodată cu el.

"Te interesează doar de favoriți", îl acuza ieri Maria pe Marinescu. 

Cei doi au fost implicați în acest sezon în mai multe certuri, în împăcări și despărțiri, iar concurenții chiar au emis ipoteza unei posibile înțelegeri între cei doi în legătură cu ce fac și ce spun în emisiune.

Unul dintre cei care au susținut că despărțirile și împăcările lor fac parte din strategia de cucerire a publicului este Cristian Marinescu.

Recent, Marinescu și vechiul său rival, Comănici s-au mai contrat o dată, Marinescu spunând despre rivalul lui că "nu are suflet".

Marinescu și Comănici sunt într-un conflict încă de la începutul sezonului 3. Cei doi se ceartă de când Nicos era în competiție și, având în vedere că atunci era prieten cu Marinescu, îi ținea partea acestuia.

Nicos a părăsit competiția, ulterior s-a întors, iar la întoarcere nu mai era prieten cu Marinescu. Cei doi s-au certat chiar de la revenirea lui Nicos în show. În cele din urmă Nicos a părăsit casa definitiv, alături de Meda, care venise pentru el.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită de luni până duminică la Kanal D, ea făcând parte din programul TV al postului. O puteți urmări și Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria, în lacrimi pentru Marinescu: "Te interesează doar de favoriți!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria, în lacrimi pentru Marinescu: "Te interesează doar de favoriți!"

Ghionion mare pentru un șofer - Un copac i-a căzut peste mașină și s-a oprit într-un cap de pod

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Va avea un băiețel! Fostul concurent de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Mi-a oferit o putere incredibilă!”

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador: “Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies