Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador: “Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

,
Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador
Ella , despre despartirea de Jador[Sursa foto: Instagram]

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Faimosul de la Survivor România. Bruneta a dat cărțile pe față și a spus tot ce avea pe suflet.


In articol:

Ella și Jador au trăit o frumoasă poveste de dragoste în competiția Puterea Dragostei, însă despărțirea lor nu s-a produs tocmai pașnic. Relația lor s-a terminat cu certuri și multe lacrimi vărsate, cert este că bruneta nu l-a dat uitării pe fostul concurent de la Survivor România și încă vorbește cu zâmbetul de buze despre relația cu Faimosul.

De ce s-au despărțit Ella și Jador

Ella și Jador au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, însă relația lor nu a rezistat și după ce au ieșit din competiție. Cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite, deși se iubeau cu foc și patos.

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador
Ella inca il iubeste pe Jador[Sursa foto: Instagram]

Bruneta a mărtusit că nu mai putea suporta comportamentul artistului. Fostul concurent al show-ului fenomen din Republica Dominicană era foarte gelos și o făcea mai mereu de râs în public, pentru a ieși în evidență și pentru a atrage atenția asupra lui. De fiecare dată când apărea în fața camerelor de filmat își schimba atitudinea complet, atât față de Ella, cât și față de cei din jur.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar fi fost capabilă să renunțe la familie pentru celebrul artist, dar lucrurile au mers din ce în ce mai prost între ei.

”A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el.

Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii, de exemplu” a mai povestit Ella.

Citeste si: Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj incredibil pentru Jador. Bruneta a mărturisit totul: ”Îmi este dor...” Fanii au rămas înmărmuriți

Ella nu l-a dat uitării nici acum pe Jador

Pe toată perioada cât Jador a fost la Survivor România, Ella l-a susținut și și-ar fi dorit ca el să câștige competiția, dar nu a fost să fie. Aceasta a mărturisit că îi este dor de el și de nebuniile care îl caracterizează.

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador
Ella inca nu l-a uitat pe Jador[Sursa foto: Instagram]

Ella a mai dezvăluit că este sigură ca artistul ai iubit-o sincer și că totul a fost real între ei, însă ruptura s-a produs din cauza geloziei și neînțelegerilor.

”Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune… Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât”,  declarat Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

BILANȚ - Crește rata de infectare în toată țara: 21 de județe sunt în scenariul roșu

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Ella a făcut anunțul după ce a dezvăluit că mama ei e grav bolnavă: „Cancerul se agravează și...” Dezvăluiri cutremurătoare despre drama pe care o trăiește

El este iubitul Ellei? Incredibil ce a apărut pe contul ei de socializare la scurt timp după ce Jador a plâns pentru Georgiana la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies