Ella a făcut anunțul după ce a dezvăluit că mama ei e grav bolnavă: „Cancerul se agravează și...” Dezvăluiri cutremurătoare despre drama pe care o trăiește

,
Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Instagram]

Viața i-a dat o nouă lovitură, iar după ce a dezvăluit că mama ei este grav bolnavă, Ella a vorbit din nou despre drama pe care o trăiește. Ce a făcut-o să reacționeze în mediul online?


In articol:

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, traversează o perioadă foarte dificilă. S-a despărțit de iubit, tatăl ei a avut probleme de sănătate, iar acum, mama fostei concurente de la Puterea Dragostei se luptă din nou cu cancerul.

Ce dezvăluiri a făcut Ella pe contul de instagram?

Ella a fost criticată pe instagram, iar acum a răbufnit. Ce anunț a făcut?

Ella a decis să le vorbească prietenilor de pe instagram despre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă, moment în care a izbucnit în lacrimi și a dezvăluit că mama ei a fost diagnosticată din nou cu cancer. Anunțul fostei concurente de la Puterea Dragostei a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, iar dacă anumite persoane au încurajat-o, altele au acuzat-o că nu face altceva decât să caute atenție și că, în realitate, nu ar suferi atât de mult.

Ella, dezamăgită de comentariile primite pe instagram
Ella, dezamăgită de comentariile primite pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici și Ella de la ”Puterea dragostei”, de nerecunoscut! Detaliul care i-a șocat pe fani: ”Folosiți același doctor...”

Comentariile răutăcioase au făcut-o pe Ella să răbufnească. Aceasta le-a explicat prietenilor virtuali de ce continuă să facă anumite postări pe instagram și ce se ascunde, de fapt, în sufletul ei.

„Mi s-a părut după ultimele mele postări că ați exagerat maxim. Ați ajuns să mă jigniți pe nedrept pentru că nu sunteți voi atenți. Vreau să faceți deosebirea dintre viața mea reală și viața de pe instagram. Eu am niște contracte pe care trebuie să le onorez, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața mea. Am încercat să le mai amân, să mai amân postările, să mai amân story-urile, sper să înțelegeți și să fiți și realiști.

Unele contracte sunt foarte importante și deși am încercat să le amân, tot trebuie să postez pentru că așa e normal. Indiferent de ce s-ar întâmpla în viața mea, eu trebuie să onorez aceste contracte.(...). Nu v-aș dori să treceți prin momentele prin care trec eu acum și chiar nu exagerez și nici nu vreau să mă victimizez deloc. Chiar mulțumesc unor oameni care îmi sunt apropiați în momentul de față(...).
Trebuie să îi încurajez pe părinții mei, pe tatăl meu care e cu psihicul la pământ, pe mama mea care, sărmana, este vai și amar, adică chiar e terminată. Urmează o intervenție destul de mare și cancerul se agraveză din ce în ce mai mult. Dumnezeu știe și oamenii care sunt aproape de mine, cât de greu este și cum sunt zilele mele. Dacă nu plâng aici nu înseamnă că nu sufăr în sufletul meu. Am foarte multe probleme.”,
a spus Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella a dat-o de gol: „Nu îmi spune că te-ai logodit și tu!” O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie? Prima imagine cu inelul de logodnă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ella de la Puterea Dragostei trece prin clipe de groază: „Numai belele”

Victor Ponta spune că România era independentă energetic: 'Asta era când a început România lucrului bine făcut în 2014 cu domnul Iohannis'

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Ella iubeste din nou? Este vorba despre un fost concurent Puterea dragostei: ''Sa-mi expun sentimentele''

Ella a suferit un accident! E incredibil cum s-a petrecut totul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies