Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria, în lacrimi pentru Marinescu: "Te interesează doar de favoriți!"

,
Maria, în lacrimi!
Maria, în lacrimi![Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria e din nou în lacrimi din pricina lui Cristian Marinescu. Urmărește partea a doua din Puterea Dragostei la TV, la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu au un nou schimb de replici în contradictoriu, iar blonda suferă și plânge pentru "Casanova din sezonul 3".

Cei doi s-au despărțit din nou recent, iar Maria, care a mai plâns în emisiune pentru Marinescu, face din nou acest lucru acum.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Te interesează doar de favoriți!", îi reproșează Maria lui Cristian Marinescu.

Maria și Cristian Marinescu s-au tot certat, s-au despărțit, s-au împăcat și rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în continuare.

Și foștii iubiți Mariana și Cristian Comănici au probleme. 

S-au luat tot din nou la ceartă, iar Mariana spune că își caută și ea pe cineva.

"Puteam să fiu cu Marinescu!"

"Puteam să fiu cu Marinescu, dar m-am luat după lume", susține Mariana.

Aya, la un moment dat, îi spunea Marianei, într-o discuție, că s-ar fi împăcat cu Marinescu dacă nu era cu Andrei. "De ce nu-l iei pe Marinescu?", o întreba Aya pe Mariana. "L-aș lua, dacă n-aș fi într-un cuplu", răspundea Aya.

Mariana și Cristian Comănici
Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

În timpul certurilor dese dintre cuplurile Aya-Andrei, de o parte, și Maria-Cristian Marinescu, de cealaltă parte, "Casanova din sezonul 3" susținea că Aya îi dă mesaje și că îi spune că ar vrea să îl

înlocuiască pe Andrei cu el, doar că el nu vrea.

Aya și Marinescu au format un cuplu, pentru o scurtă perioadă, în sezonul 3 de la Puterea Dragostei. 

"Marinescu, vrei înregistrările când vorbea Maria în casă despre tine? Vrei s-o auzi pe Maria când spune că se joacă aici cu tine și că acasă o să-ți dea papucii că ai 23 de ani, ești copil pentru ea? Dacă vrei îți trimit și cu cine a dormit la  hotel!", spunea Aya în timpul unui scandal.

Emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din  programul TV  al postului Kanal D, poate fi urmărită de luni până duminică. De luni până vineri reality-show-ul prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu rulează de la 11:00 și ulterior 17:00, iar în weekend de la 16:00 și mai apoi 19:00. Emisiunea poate fi urmărită atunci când e difuzată la TV și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador: “Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Jador: “Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Noul clasament WTA - Pe ce loc este Simona Halep

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Mariana arunca bomba! Cu ce concurent ar fi vrut sa aiba o relatie! Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 16 iunie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la...

Adrian este noul concurent de la Puterea dragostei, care a pus pe jar fetele! Pentru CINE a intrat carismaticul tanar si ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre el!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies