Război între Cristian Comănici și Mariana! Replici acide între cei doi concurenți: „Ipocrită ești tu!” Urmărește ediția emisiunii Puterea Dragostei de luni, 24 mai, difuzată de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,
Maria, Mariana și Cristian Comănici
Maria, Mariana și Cristian Comănici[Sursa foto: Captură KANAL D]

De la iubire la ură pare să fie doar un singur pas, iar Cristian Comănici și Mariana sunt cea mai bună dovadă. Ce se va întâmpla între cei doi în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei?


In articol:

Tensiunea va pluti în aer la început de săptămână în casa Puterea Dragostei. Încă de dimineață vor izbucni conflicte puternice, iar concurenții se vor ataca reciproc. Ce își vor spune Cristian Comănici și Mariana?

Certuri aprinse la Puterea Dragostei. Ce concurenți vor fi din nou în centrul atenției la început de săptămână?

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei îi va aduce în atenția telespectatorilor pe Ayda și Radu. Certurile dintre cei doi nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că și-au spus cuvinte grele de mai multe ori, încă din primul moment în care s-au cunoscut. Radu va reuși să o enerveze din nou pe Ayda după ce va dezvălui că este interesat atât de ea, cât și de alte fete din casă. Ayda se va simți jignită și îi va spune lui Radu să se gândească bine la ceea ce își dorește pentru că ea nu vrea să fie pe locul 2 în viața lui.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 23 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Aya, dezvăluiri despre un cuplu iubit de la Puterea Dragostei: „Când ajung acasă există doar înjurături!”

Cristian Comănici va intra

în conflict cu Alexandra, dar și cu Mariana, femeia de care până de curând era îndrăgostit nebunește. Se pare că atitudinea Marianei l-a făcut pe Cristian Comănici să își schimbe complet părerea despre ea și să fie mult mai indiferent.

Cristian Comănici: Ipocrită ești tu fiindcă ataci toate persoanele...

Mariana: Ipocrit ești tu, îți mai zic încă o dată!

După replicile acide dintre cei doi, concurenții din casa Puterea Dragostei vor asista din nou la o scenă violentă.

Ayda își va pierde cumpătul și va arunca cu o piesă de mobilier în direcția în care se va afla Radu, însă acesta din urmă nu va fi deloc impresionat, ci mai degrabă se va amuza.

Tot în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, Marinescu și Maria vor ajunge într-un punct delicat al relației lor. Marinescu îi va dezvălui concurentei de la Puterea Dragostei că nu pot fi împreună, însă fără să îi spună motivul.

Se pare că nu este vorba despre o altă femeie, având în vedere că Marinescu va spune că nu s-ar lăsa impresionat de nicio altă femeie care ar încerca să îl cucerească. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 22 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, reacție incredibilă la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut un anunț, iar concurentul a răbufnit

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria, criza de gelozie! Va decide sa puna capat relatiei sale cu Marinescu? Aflati ce anunt surprinzator va face Cristina Mihaela, sambata, 22 mai, intr-o editie incendiara...

Carmen Avram aduce vești bune de la Bruxelles pentru crescătorii de iepuri și pui din România

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 21 mai 2021 - A doua parte - VIDEO "Vreau să te despart de Codruț"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 20 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Aya, dezvăluiri bombă despre Maria: "Îți trimit cu cine a dormit la hotel!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies