Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Cristian Marinescu, din nou împreună!

,
Maria, din nou în brațele lui Cristian Marinescu!
Maria, din nou în brațele lui Cristian Marinescu![Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria și Cristian Marinescu se văd în camera roșie. Urmărește Puterea Dragostei joi, 10 iunie 2021 Live la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria și Cristian Marinescu dau semne tot mai multe de împăcare. 

Cei doi se văd în camera roșie, iar Maria ajunge în brațele lui deși la început îi spunea clar că nu vrea să se certe din nou cu el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Un nou duel al cuplurilor Maria-Marinescu și Aya-Andrei are loc în ediția de joi, 10 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei.

Andrei susține că Marinescu își bate joc de Maria în fiecare zi, iar ea vine în permanență să îl roage să fie cu ea.

Cei 4 concurenți, Cristian Marinescu, Maria, de o parte și Aya și Andrei, de cealaltă parte sunt într-un conflict permanent.

Maria susținea, recent, că Andrei și Aya ar fi plătit concurenți pentru ca aceștia să îi ajute cu voturi pentru titlul de "Cuplul săptămânii". Cuplul Aya-Andrei a negat vehement acuzațiile.

Andrei susține că Marinescu își bate joc de Maria!
Andrei susține că Marinescu își bate joc de Maria![Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu recunoștea că joacă un rol!

Marinescu a fost acuzat că nu e interesat de nicio concurentă cu adevărat în casa Puterea Dragostei și că face, în emisiune, doar strategii și ceea ce îi transmit votanții lui că ar trebui să facă.

"Ești cățeluș", îl acuza rivalul lui, Cristian Comănici, Marinescu spunând, la rândul lui, același lucru despre fratele Biancăi Comănici.

Cristian Marinescu recunoștea el însuși că joacă un rol la Puterea Dragostei sezonul 3, comparându-se cu actorii de la Hollywood.

Cel supranumit "Casanova din sezonul 3" datorită faptului că a avut cele mai multe iubite în casă în acest sezon, 3, a fost multă vreme cel mai votat concurent.

Recent el nu a mai intrat printre favoriți, lucru care l-a șocat.

Liderul casei și cel care a fost votat favoritul săptămânii, încasând totodată premiul de 1.500 de euro, a fost tocmai Cristian Comănici, concurent față de care Marinescu are o aversiune încă de la începutul sezonului.

Marinescu a fost, rând pe rând, cu Aya, Andreea și Maria și a mai flirtat cu numeroase concurente, printre care Andrada și Rose Mary.

De partea cealaltă, Cristian Comănici nu a avut decât o singură iubită în casa Puterea Dragostei, Mariana.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită astăzi la ora 11:00 și, mai apoi, la ora 17:00. Show-ul face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi vizionat atât la TV, cât și pe site-ul nostru, Live Video Online, accesând https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, telefon mobil sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Maria acuză concurenți că au cumpărat voturi!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria acuză concurenți că au cumpărat voturi!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noua concurentă intră în emisiune! Dansează cu Cristian Comănici!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies