Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

,
O nouă bătaie la Puterea Dragostei!
O nouă bătaie la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Fetele își pierd controlul și sar la bătaie în emisiunea Puterea Dragostei de astăzi, 9 iunie 2021. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Urmărim o nouă bătaie între fete în emisiunea de astăzi. După ce se jignesc reciproc, concurentele sar și la bătaie, dar sunt oprite, din fericire.

Va fi o emisiune cu destule tensiuni, așa cum ne-am obișnuit în sezonul 3 de la Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici își va pierde cumpătul și va jigni pe cineva.

"Specimen ca tine n-am mai văzut... în toate cele trei sezoane", spune Cristian Comănici. Vom afla în ediția de astăzi la cine se referă.

Comănici a fost foarte încântat să danseze cu noua concurentă de la Puterea Dragostei și vom afla dacă există șanse ca ei să formeze un cuplu în perioada următoare.

Sezonul 3 de la Puterea Dragostei este pe final, iar Comănici este singur. Chiar și singur fratele Biancăi Comănici este foarte votat, el fiind liderul suprem al casei săptămâna aceasta după ce a câștigat Gala de săptămâna trecută.

Maria anunță cumpărări de voturi!

Maria îl acuză pe Andrei, "Afaceristul din sezonul 3", așa cum a fost supranumit fiindcă ar avea mai multe afaceri, că ar fi cumpărat voturi pentru el și pentru iubita lui, Aya.

Maria susține că mai multe concurente au fost momite cu bani pentru a-i vota pe Aya și Andrei drept "cuplul săptămânii". Andrei neagă aceste acuzații.

Tensiunile între cuplurile Maria-Marinescu și Aya-Andrei nu se încheie aici. Marinescu face dezvăluiri bombă. El susține că Aya și-ar dori să îl înlocuiască pe Andrei cu el. Marinescu și Aya au fost pentru o scurtă perioadă împreună, iar Aya îi mărturisea, la un moment dat, Marianei că s-ar fi împăcat cu blondul dacă nu ar fi fost într-o relație cu Andrei.

Marinescu, Maria și Codruț
Marinescu, Maria și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Este foarte interesant de urmărit și în ce stadiu se mai află Maria și Cristian Marinescu. Blonda anunța, recent, că vrea să părăsească reality-show-ul de la Kanal D, însă pare să fi revenit asupra deciziei. Rămâne de văzut dacă ea și Marinescu se vor împăca.

Urmărește ediția din 9 iunie 2021 a reality-show-ului Puterea Dragostei atât LIVE, la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând pagina de Live Stream a site-ului!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 8 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noua concurentă intră în emisiune! Dansează cu Cristian Comănici!

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

S-a căsătorit în secret? Bogdan Mocanu, dezvăluirea momentului: „Când îți cere soția să…” Gestul emoționant pe care iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei l-a făcut...

Bătaie cu 15 persoane implicate, pe o stradă din Baia Mare: un polițist a fost lovit cu o piatră în cap

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria anunță că părăsește emisiunea!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies