Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noua concurentă intră în emisiune! Dansează cu Cristian Comănici!

,
Noua concurentă dansează cu Cristian Comănici
Noua concurentă dansează cu Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Noua concurentă de la Puterea Dragostei își face apariția în partea a doua a reality-show-ului de astăzi. Ea va dansa cu Cristian Comănici. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Noua concurentă de la Puterea Dragostei face primii pași în casă astăzi, în partea a doua a emisiunii de marți, 8 iunie 2021.

Ea îi atrage atenția și lui Cristian Marinescu, fostul iubit al Mariei, însă alege să danseze cu Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici este și el singur după despărțirea de Mariana. 

Fratele Biancăi Comănici acuza, atunci când a anunțat că se desparte de Mariana, că aceasta nu are sentimente pentru el.

Comănici preciza, totodată, că acum este liber să își găsească o nouă iubită, una care să îl iubească.

Frumoasa concurentă pare și ea atrasă de Comănici. Imediat după dans ea îl strânge în brațe pe acesta.

Noua concurentă de la Puterea Dragostei
Noua concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria vrea să părăsească emisiunea!

Frumoasa Maria, fosta iubită a lui Cristian Comănici, vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei.

"Am dat tot ce am avut eu mai bun în această emisiune", îi spune Maria prezentatoarei reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Chiar dacă prezentatoarea emisiunii îi spune că mai este foarte puțin până la finalul acestui sezon, Maria pare să fie de neînduplecat.

Maria și Cristian Marinescu dădeau impresia că s-au împăcat, însă pe "Casanova din sezonul 3" deja îl știm, îi fug ochii după alte concurente și nu e prea serios. De altfel, el însuși recunoștea că joacă un rol la Puterea Dragostei.

Se pare că Marinescu i-ar fi reproșat Mariei că din cauza ei nu s-a mai aflat printre favoriți săptămâna trecută. Este binecunoscut faptul că Marinescu a fost cel mai votat concurent de până acum din sezonul 3.

"Casanova din sezonul 3" se uită și la noua concurentă, însă pare că fratele Biancăi Comănici este în pole-position.

Cristian Marinescu a fost cu Aya, cu Andreea și cu Maria. Cea mai serioasă relație a lui în casă pare să fi fost cea cu Maria. Marinescu spunea că nu poate satisface pretențiile financiare ale Mariei, însă blonda l-a întrebat cât l-a costat pe el relația cu ea, sugerând că nu e interesată deloc de aspectul material.

A doua parte a reality-show-ului Puterea Dragostei de marți, 8 iunie 2021 începe la ora 17:00. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefon mobil.

Citeste si: S-a căsătorit în secret? Bogdan Mocanu, dezvăluirea momentului: „Când îți cere soția să…” Gestul emoționant pe care iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei l-a făcut pentru el!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria anunță că părăsește emisiunea!

VIDEO - Doi copii și-au văzut părinții cum mor: totul a avut loc la Timiș

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine a invitat la dans? Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", marți, 8 iunie, de la ora 11:00 și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies