Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria anunță că părăsește emisiunea!

,
Cristina Mihaela Dorobanțu și Maria
Cristina Mihaela Dorobanțu și Maria[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria face un anunț-bombă în emisiunea de astăzi: părăsește reality-show-ul! Urmărește ediția incendiară Puterea Dragostei de marți, 8 iunie 2021 Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, o anunță pe prezentatoarea reality-show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, că părăsește emisiunea.

"Am dat tot ce am avut eu mai bun în această emisiune", spune Maria.

Blonda pare decisă să facă acest pas, chiar dacă prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei îi spune că mai este foarte puțin până la finalul acestui sezon.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristina Mihaela Dorobanțu are o discuție și cu Cristian Marinescu despre ce se întâmplă cu Maria.

Ea, înainte de a anunța că părăsește emisiunea, amenința că nu mai intră în platou și chiar a refuzat în episodul de marți, pentru o perioadă, să ia parte la reality-show.

Maria și Cristian Marinescu păreau că s-au împăcat după despărțire, însă lucrurile s-au agravat din nou între ei.

Maria ar fi deranjată de faptul că Marinescu i-ar fi reproșat că, din cauza ei, nu s-a mai aflat printre favoriți. Cristian Marinescu este cel mai votat concurent din acest sezon 3 de la Puterea Dragostei și faptul că nu s-a aflat printre favoriți a reprezentat un șoc pentru el.

O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei!

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei! Cristian Marinescu, ce s-a despărțit de Maria, pare și el interesat de această provocatoare concurentă.

Ea alege să danseze cu Cristian Comănici, care este și el singur.

Frumoasa concurentă are cale liberă către inima lui Comănici, dacă își va dori acest lucru, după despărțirea acestuia de Mariana.

Comănici chiar anunța, atunci când s-a despărțit de Mariana, că își dorește o nouă iubită, dar una care să aibă sentimente pentru el.

Comănici acuza că Mariana nu ar fi avut sentimente pentru el.

Încă de la începutul sezonului 3 Cristian Comănici a încercat să o cucerească pe Mariana, a reușit acest lucru de ziua acesteia, însă lucrurile nu au stat deloc așa cum și-ar fi imaginat el.

Comănici s-a simțit nebăgat în seamă de frumoasa moldoveancă și a ales, în cele din urmă, să se despartă de cea pe care și-a dorit-o încă de la începutul sezonului. 

Va fi foarte interesat de urmărit dacă fratele Biancăi Comănici se va cupla din nou înainte de finalul sezonului 3!

Reality-show-ul Puterea Dragostei, care face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărit de luni până duminică la postul nostru. Dacă de luni până vineri este difuzat de la 11:00 și apoi 17:00, în weekend, când au loc Galele, reality-show-ul este transmis de la 16:00 și apoi 19:00. Puterea Dragostei poate fi urmărită și pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream de pe laptop, tabletă sau telefon mobil. 

Citeste si: “Puterea Dragostei”, lider de piata la nivelul intregii tari si pe targetul Comercial

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

“Puterea Dragostei”, lider de piata la nivelul intregii tari si pe targetul Comercial

China intră puternic în sfera războiului neconvențional: atacuri puternice ale hackerilor împotriva Afganistanului, Rusiei sau a țărilor din Estul Europei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alexandra si Codrut, dulce impacare sau despartire definitiva, dupa aparitia lui Marius? Aflati daca vor relua sau nu povestea de iubire, LUNI, 7 iunie, intr-o editie de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies