O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei. Pe cine a invitat la dans? Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", marți, 8 iunie, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,
concurenta puterea dragostei
O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc marți, 8 iunie, la Kanal D.


In articol:

În ediția de mâine a emisiunii Puterea Dragostei, tensiunea va pluti în aer. De dimineață vor izbucni conflicte puternice, iar concurenții se vor ataca reciproc. 

concurenti puterea dragostei
Concurenti Puterea dragostei

Citeste si: “Puterea Dragostei”, lider de piata la nivelul intregii tari si pe targetul Comercial

Tensiuni mari in casa iubirii

Ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei îi va aduce în atenția telespectatorilor pe Marinescu, Maria, Codruț și Alexandra.

Certurile dintre concurenți nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că și-au spus cuvinte grele de mai multe ori, încă din primul moment în care s-au cunoscut.

Concurenti Puterea dragostei
Concurenti Puterea dragostei

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. Astfel, mâine, Alexandra va avea un conflict cu Alex, concurenta este foarte iritată de faptul că bărbatul încearcă să tragă pe toată lumea la răspundere.

Citeste si: Alexandra si Codrut, dulce impacare sau despartire definitiva, dupa aparitia lui Marius? Aflati daca vor relua sau nu povestea de iubire, LUNI, 7 iunie, intr-o editie de senzatie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

"Alex, ce ești tu aici de tragi pe toată lumea la răspundere?", i-a spus Alexandra.

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție. Radu ajunge să o jignească pe una dintre colegele lui:" Atât te duce capul, ești penibilă!"

Pe lângă problemele care apar în fiecare zi în casa iubirii, editia de marți, 8 iunie, se anunță una plină de surprize, deoarece își va face apariția o nouă concurentă care se va bucura de toată atenția băieților. Despre cine este vorba?

concurenta puterea dragostei
O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei

Este o săptămână agitată la Puterea Dragostei, iar lucrurile nu par să se liniștească.

Un nou conflict a izbucnit între Adelina și Maria, care a anunțat că: "Dacă Adelina nu se oprește și nu mă mai bagă în seamă, eu personal nu mai vreau să intru în emisiune."

Cristina Mihaela a observat că de câteva zile Maria nu se mai simte bine in cadrul emisiunii și că are o problemă. Astfel, a decis să afle ce se întâmplă cu tânăra chiar de la fostul ei iubit, Marinescu.

Citeste si: Situatia scapa de sub control in casa Puterea dragostei! Ayda cedeaza nervos si sare sa-l loveasca pe Radu! "Vine si ma scuipa" Aflati ce se va intampla ASTAZI, 5 iunie, intr-o editie incendiara de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

"Tu ai idee ce se întâmplă cu Maria în ultima perioadă? Pentru că ea, în acest moment,  este în producție, plânge, este supărată, de câteva zile spune că vrea să plece acasă. Ce se întâmplă cu ea?", l-a întrebat prezentatoarea emisiunii pe Marinescu.

Maria are și ea o discuție cu prezentatoarea emisiunii, pe care o anunță că va părăsi competiția, deoarece simte că nu mai poate. 

"Cred că am dat tot ce am putut eu acestei emisiuni și gata", a spus Maria.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de marti a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Kinga și Radu, schimb de replici acide! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 7 august, de la 16:00 și de la 19:00, la...

China intră puternic în sfera războiului neconvențional: atacuri puternice ale hackerilor împotriva Afganistanului, Rusiei sau a țărilor din Estul Europei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nicoleta, în lacrimi! Ce se întâmplă cu concurenta din Casa iubirii? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, sâmbătă, 6 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies