Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria acuză concurenți că au cumpărat voturi!

,
Marinescu, Maria și Andrei
Marinescu, Maria și Andrei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Și partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei este foarte interesantă. Urmărește reality-show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Vor fi tensiuni majore între Maria și Marinescu, de o parte, și Aya și Andrei, de cealaltă parte.

Cele două tandemuri, fiindcă e neclar acum dacă Maria și Marinescu mai reprezintă un cuplu, sunt de ceva vreme într-o dispută, cel mai probabil motivul fiind căutarea de voturi.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Concurenții se gândesc că fiind implicați în conflicte devin mai mediatizați și atrag, astfel, susținerea publicului.

Cele două tandemuri, și mai ales cel format din Maria și Marinescu, vin cu fel și fel de subiecte în emisiune.

În cea de astăzi Maria acuză că Andrei și Aya ar fi cumpărat voturi! Concret, Maria susține că aceștia au plătit alți concurenți care să convingă apropiați să îi voteze pe ei pentru "cuplul săptămânii".

Andrei și Aya neagă vehement că au făcut acest lucru, deși Maria avansează și sume și persoane.

Marinescu, Maria și Codruț
Marinescu, Maria și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Marinescu susține că Aya îl vrea înapoi!

Cristian Marinescu lansează și el un subiect-bombă, și anume cel că Maria și l-ar dori înapoi, ca iubit.

Cei doi au format un cuplu pentru o scurtă perioadă în acest sezon, însă Aya îi mărturisea Marianei că l-ar fi vrut pe Marinescu înapoi dacă n-ar fi fost cu Andrei.

Marinescu a fost în acest sezon cu Aya, Andreea și Maria. Cel mai mult a stat cu Maria, cea pentru care pare să aibă și sentimente. Maria a și plâns pentru el.

Andreea, una dintre fostele iubite ale lui Marinescu, s-a simțit folosită de "Casanova din sezonul 3" de Puterea Dragostei.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine(...) Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea.

Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față", îi scria Andreea lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită de luni până duminică la Kanal D. Pentru a vedea orele la care este transmisă consultați programul TV al postului Kanal D. Puteți vedea emisiunea fie la TV, fie Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. O nouă bătaie în emisiune!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Cristian Comănici răbufnește: "Specimen ca tine n-am mai văzut"! Urmărește ediția de miercuri, 9 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 8 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Noua concurentă intră în emisiune! Dansează cu Cristian Comănici!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies