La mulți ani, David Popovici! Regele natației din România a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Mesajul special din partea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 iun 2023, 01:00

David Popovici, probabil cel mai bun și cel mai tânăr înotător din România, împlinește astăzi, 15 septembrie 2022, vârsta de 18 ani.

David Popovici împlinește astăzi 18 ani. Campionul a avut doar reușite impresionante anul acesta, a obținut 13 medalii la cele patru mari competiţii la care a participat, iar 11 dintre acestea au fost de aur.

David Popovici a împlinit, astăzi, 18 ani

David Popovici deține recordul mondial la 100 metri liber, iar performanțele uimitoare menționate anterior au fost realizate în doar două luni și jumătate.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) a transmis un mesaj special pentru înotător, cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani.

„«La Mulți Ani», David!

S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici- un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial- atinge azi vârsta majoratului.

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este iubita lui David Popovici. Aceasta este elevă la un liceu din Capitală

David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David!

Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, este mesajul aniversar transmis de FRNPM, pe Facebook.

Cine este David Popovici

David Popovici s-a născut în Bucureşti şi a început să înoate la vârsta fragedă de doar patru ani, la bazinul „Lia Manoliu”, la recomandarea unui medic ortoped pentru corectarea unui început de scolioză.

Citeste si: BREAKING David Popovici se retrage din finala de 400 m liber, de la C.E de la Roma. Motivul invocat de antrenorul său, Adrian Rădulescu

La vârsta de nouă ani, antrenamentele s-au mutat la Aqua Team Bucureşti, cu Adrian Rădulescu, fost înotător, doctor în performanţă atletică, specializat în înot, relatează HotNews.

David studiaă la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” din Bucureşti, este legitimat la clubul CS Dinamo și va fi sărbătorit la meciul din EFH Champions League de la Sala Polivalentă, unde se vor afla alți câțiva mii de suporteri.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!