Felicitări, David Popovici! Sportivul a făcut din nou mândră România, după ce a câștigat cursa de 200 de metri liber, la C.E. din Roma

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 aug 2022, 20:22

Cu câteva minute în urmă, David Popovici și-a făcut țara mândră, din nou. Înotătorul a câștigat a doua medalie de aur la Campionatul European de Natație de la Roma!

David Popovici a câștigat detașat cursa de 200 de metri liber, după ce sâmbătă a câștigat în cursa de 100 de metri liber, cu un nou record mondial.

În cursa de astăzi, David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori și recordul competiției europene. Sportivul a finalizat cursa la câțiva metri distanță față de elvețianul Antionio Djakovic (2,63 secunde), iar toată cursa s-a simțit ca și cum David Popovici înota fără concurent, relateză G4Media.

David Popovici a câștigat aurul la cursa de 200 de metri liber

După ce David Popovici a terminat pe primul loc, la distanță de 2,63 secunde față de locul secund, cursa de 200 de metri liber, clasamentul este următorul:

Locul I: David POPOVICI: 1:42.97

Locul II: Antonio DJAKOVIC (Elveția): 1:45.60

Locul III: Felix AUBOECK (Austria): 1:45.89

Cum a decurs cursa de 200 de metri liber

UPDATE 5: David Popovici a câștigat cursa de 200 de metri liber, la 2,63 secunde distanță față de Antonio Djakovic. Sportivul a stabilit un nou record mondial de juniori, la doar 17 ani.

Citeste si: David Popovici a devenit campion mondial la înot la doar 17 ani! Românul a bătut și două recorduri mondiale la juniori

UPDATE 4: David Popovici a întors primul, după 150 de metri.

UPDATE 3: David Popovici a întors primul, după 100 de metri.

UPDATE 2: David Popovici a întors primul, după primul bazin.

UPDATE 1: David Popovici ia startul pe culoarul nr. 4, destinat favoriților.

Știrea inițială:

David Popovici, în vârstă de 17 ani înoată luni seară, de la ora 19:06, în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatul European de Natație Roma.

David Popovici a intrat în finală cu primul timp și este favorit la medalia de aur. Tânărul sportiv este, deja, campion mondial la 100 de metri liber și 200 de metri liber la competiția desfășurată în luna iunie în Budapesta.

BREAKING David Popovici se retrage din finala de 400 m liber, de la C.E de la Roma. Motivul invocat de antrenorul său, Adrian Rădulescu

Citeste si: Incredibil! Ce a putut să spună Ion Ţiriac despre David Popovici!

Sâmbătă, înotătorul român a dat gata proba de 100 de metri liber la campionatul european de la Roma și a stabilit un nou record mondial.

Primii clasați în semifinale la 200 de metri, în ordinea timpilor, sunt David Popovici, Antonio Djakovic (Elveția) și Marco de Tullio (Italia).

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies