Cine este iubita lui David Popovici. Aceasta este elevă la un liceu din Capitală

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 sep 2022, 21:47

Cine este iubita lui David Popovici. Aceasta este elevă la un liceu

Sursa: Instagram

Cine este iubita lui David Popovici. Tânărul sportiv, care bate recorduri după recorduri, are o relație cu o tânără elevă a liceului George Coșbuc din București.

Cine este iubita lui David Popovici. Sportivul are o relație foarte frumoasă, dar pe care nu vrea să o includă în lumea mondenă.

Cine este iubita lui David Popovici

David Popovici este împreună cu Taisia Nițuleasa, elevă a liceului George Coșbuc din București. Aceasta are o mare pasiune pentru domeniul de make-up și realizează, destul de des, fel de fel de machiaje pe care le postează în mediul online.

În urmă cu puțin timp, David Popovici a bătut un alt record mondial, la proba de 100 de metri, la Campionatele Europene la Roma, obținând un timp de 46.86

de secunde.

La finalul competiției de la Lima, Peru, unde a câștigat din nou, acesta a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, prin care a mulțumit pentru susținerea de care are parte.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și susținerea pe care ne-ați arătat-o de fiecare dată! Sunt fericit pentru că parcurg acest drum alături de voi și mândru să pot reprezenta România.

Să ne bucurăm împreună de călătorie!”, a postat campionul pe contul său de Facebook.

Citeste si: Părinții lui David Popovici și antrenorul său au decis să nu-i facă ceremonie oficială după revenirea în țară. Care este motivul

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

La CM Natație Juniori de la Lima, Peru, David Popovici a obținut medalia de aur la 100 de metri și la proba de 200 de metri, aur la ștafeta masculină 4x100 de metri liber și argintul la ștefeta mixtă 4x100 de metri liber.

David Popovici este dublu campion european și mondial

David Popovici a obținut două medalii de aur la CE Natație de la Roma, pentru proba de 100 de metri liber și pentru proba de 200 de metri liber.

În luna iunie, Popovici a făcut dubla în cadrul CM de Natație de la Budapesta, ieșind pe primul loc la probele de 100 de metri liber și de 200 de metri liber.

David Popovici a fost felicitat de către Ion Țiriac care consideră că, la vârsta lui, de doar 17 ani, a reușit performanțe incredibile.

Cine este iubita lui David Popovici. Aceasta este elevă la un liceu din Capitală

„Acest campion care este o treabă senzațională, este unică daca vrei să spun așa, la 17 ani, este o excepție la regula pe care noi o avem. Nu avem de unde să cernem și se nasc excepții. Iar domnul Popovici este o excepție care ne face și plăcere, dar și onoare. Îi mulțumim că a ajuns atât de repede atât de sus.

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă mama lui David Popovici? Detaliile mai puțin cunoscute despre părintele campionului

Să sperăm că vrea mâine să fie un fir de păr mai mult și în fiecare zi mai bun. Și atunci devine un mare star, nu doar un campion. Este o întrebare dureroasă pentru că dacă luăm în calcul infrastructura pe care o avem în ziua de azi, nu are unde să se antreneze. Este adevărat că acest mastodont pe care l-am văzut astăzi este o treabă senzațională, îi felicit pe cei l-au făcut”, a spus Ion Țiriac.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies