„L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 feb 2023, 11:11

Adriana Bahmuțeanu a povestit că primul episod violent dintre ea și Silviu Prigoană a avut loc în luna de miere

Sursa: Captură video

Adriana Bahmuțeanu a venit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit despre episoadele violente dintre ea și Silviu Prigoană. Celebrul plici a existat, iar vedeta de televiziune a dat mai multe detalii despre momentul în care a fost folosit.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație care a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din

cauza episoadelor violente dintre ei și nu doar verbale, ci și fizice. Aceasta a recunoscut că a luat bătaie de la fostul soț și nu doar o dată.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au bătut „parte în parte”

Adriana Bahmuțeanu a povestit că primul episod violent dintre ea și Silviu Prigoană a avut loc în luna de miere, atunci când, din cauza unei discuții în contradictoriu care a

început la masă, a fost lovită.

Ulterior, s-a tot vorbit despre un plici cu care se băteau, iar Adriana Bahmuțeanu a lămurit și aceste zvonuri care s-au dovedit a fi reale, spunând, de asemenea, și de câte ori a fost lovită.

„Dar Dumnezeu mai știe. De foarte multe ori. Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană, fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile

de muște, aveam foarte multe pliciuri de muște în casă și hârtie din aia, ca la țară, pe care să se lipească muștele.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu copii. Cum arată copiii prezentatoarei TV și ce relație are cu cei doi băieți

Zicea că e toxic să dai cu spray din ăla, că îți intră chimicalele în nas și că nu e OK.

Și, pentru că aveam pe toate fotoliile, mesele, câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la omor, la încăierat.

Evident că ne-am bătut cu pliciurile. Da, m-a bătut cu pliciul, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte. Dar nu mai vreau să vorbesc despre lucrurile astea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Adriana Bahmuțeanu îndeamnă femeile să nu accepte un comportament violent

Deoarece a trecut de mai multe ori prin astfel de situații, Adriana Bahmuțeanu le îndeamnă pe femeile care sunt în situații similare să nu accepte astfel de comportamente din partea bărbaților și să se despartă de ei imediat.

„Este urât, este urât ce se întâmplă și poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: ca oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele, cu cățelul sau cu copiii după ea și, pe urmă, să se întoarcă.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, între carieră și viața personală. Cine este, de fapt, cunoscuta prezentatoare

Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Se întâmplă în foarte multe familii la care nu se ajunge până la tribunal. Tribunalul e, așa, sperietoarea, ultima soluție. Dar oamenii se ceartă și se împacă și asta este ceea ce se numește o relație toxică.

Nu recomand nimănui să stea așa. Dacă sunt episoade din astea, eu, cu mintea mea de acum, aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă umilească nimeni, să mă jignească nimeni, să mă bată nimeni, să îmi spună cineva, pe un ton răstit, « Ieși afară, că asta e casa mea și nu e a ta! »”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”