Iubita lui Al Pacino, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată. Actorul de 83 de ani mai are încă trei copii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 15:18

Actorul și iubita lui au fost văzuți prima oară în luna aprilie a anului 2022

Sursa: https://ca.style.yahoo.com/

Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino, este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al actorului de 83 de ani. Povestea lor de dragoste ar fi început din luna aprilie a anului trecut.

Al Pacino așteaptă ca cel de-al patrulea copil al său să se nască. Iubita lui, Noor Alfallah, cu 54 de ani mai tânără, este însărcinată. Prima dată, cei doi au fost văzuți luând masa împreună, împreună cu aproximativ trei ani.

Iubita lui Al Pacino este însărcinată

La 83 de ani, Al Pacino așteaptă să se nască cel de-al patrulea copil al său.

Actorul și iubita lui au fost văzuți prima oară în luna aprilie a anului 2022, în timp ce luau masa în oraș, atunci fiind și momentul în care zvonurile despre relația lor au apărut.

Conform Page Six, cei doi ar fi început o relație, de fapt, din timpul pandemiei. Al Pacino mai are trei copii: Olivia Pacino, Anton Pacino și Julie Pacino. Actuala lui parteneră provine dintr-o familie cu posibilități materiale ridicate.

Mai mult decât atât, înainte de a începe relația cu Al Pacino, Noor Alfallah a mai avut relații cu Mick Jagger, cu Nicolas Berggruen și cu Clint Eastwood, toți având vârste înaintate și multe milioane în conturi.

Citește și: Cansu Dere, la un pas de a accepta o ofertă fabuloasă! Celebra actriță ar fi putut să câștige o avere uriașă! „Nu pot spune nimic!”

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați, a fost cu Mick Jagger pentru o vreme, iar apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruen.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine.

Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei”, a precizat o sursă.

Relația actorului, dată în vileag de Jason Momoa

Jason Momoa a fost cel care a postat, în mediul online, o fotografie de la cina cu pricina, la care au participat mai multe persoane, printre care și cei doi viitori părinți.

În acea perioadă, nici purtătorul de cuvânt al lui Al Pacino și nici Alfallah nu au făcut vreo precizare în legătură cu cele întâmplate.

În anul 2020, Al Pacino a pus punct relației pe care o avea cu Meital Dohan, o actriță din Israel, iar ieșirea sa în oraș cu actuala parteneră era prima lui fotografie, de atunci, alături de o nouă femeie. „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar și cu Al Pacino", a mărturisit Dohan pentru revista israeliană La'Isha.

Citește și: „Eu nu am vrut să spun «Da» niciodată”. Dinu Maxer nu a vrut să o ia pe Deea Maxer de soție. Cum a ajuns acesta, totuși, la starea civilă

Al Pacino a avut mai multe relații de-a lungul timpului, printre care se numără cele cu: Penelope Ann Miller, Diane Keaton și Kathleen Quinlan, Camila Morrone, dar și Lucila Solá.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!