Cansu Dere, la un pas de a accepta o ofertă fabuloasă! Celebra actriță ar fi putut să câștige o avere uriașă! „Nu pot spune nimic!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2023, 09:41
video Foto(5)

Renumita Cansu Dere a revenit în vizorul presei din Turcia, după ce ar fi refuzat o oferta fabuloasă! Iată ce declarații a făcut recent îndrăgita actriță cu privire la acest subiect uluitor! „Prieteni, toți locuim în aceeași țară”

Cansu Dere are 42 de ani și cu toate acestea continuă să își surprindă fanii cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție, în care a dovedit un talent uriaș și o carismă aparte. De-a lungul celor două decenii de activitate pe platourile de filmare, superbă Cansu a cucerit atât publicul din țara ei natală, cât și din străinătate, devenind una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale generației sale.

În urmă cu aproape cinci luni, celebra actriță și-a îngrijorat fanii după ce s-a vehiculat în mediul online că ar fi dispărut în timpul cutremurelor devastatoare din Turcia, însă în cele din urmă această a revenit în atenția publicului cu câteva declarații, anunțând că s-a confruntat cu o problemă de sănătate care a imobilizat-o la pat pentru o lungă perioada. De curând, această a fost din nou luată în colimator de presă turcă, după ce s-a scris că ar fi refuzat o ofertaă fabuloasă, de 14 milioane de lire turcești.

Cansu Dere, la un pas de a acceptă o ofertă fabuloasă! Celebra actriță ar fi putut să câștige o avere uriașă

Cansu Dere s-a născut în anul 1980, în Ankara, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar și sprijin pentru a reuși să își îndeplinească mărețul vis de a deveni o actriță celebră. Deși inițial s-a îndreptat către o carieră în modeling, treptat Cansu Dere a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul ei din copilărie și atunci a decis să se reorienteze către actorie.

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, prima apariție în public, după patru luni de absența! „Sper că ne așteaptă pe toți zile mai bune!” Iată cum arată acum celebra actriță și cum a fost surprinsă într-un cartier exclusivist din Istanbul!

După absolvirea Facultății de Arheologie, Cansu Dere a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, pentru a-și îndeplini și marele vis de a deveni actriță.

În 2004, actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Metro Palas, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri importante care i-au adus mari succese de-a lungul anilor frumoasei actrițe. Cel mai recent rol jucat a fost cel principal din producția Infidelul, care de asemenea a reprezentat o mare reușită pentru cariera sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Cansu Dere a revenit în atenția presei din Turcia, după ce s-a vehiculat faptul că celebra actrița ar fi refuzat un contract de imagine în valoare de 14 milioane de lire turcești. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Cansu Dere a refuzat oferta fabuloasă a unui brand de bijuterii care o dorea că imagine și care i-ar fi oferit uriașă suma de 14 milioane de lire turcești (aproximativ 650.000

Euro). Se pare însă că actrița nu acceptat acest contract de imagine deoarece a considerat că nu este potrivit acest lucru în această perioadă de criză economică și nu a putut accepta nici să poarte acele bijuterii extrem de scumpe în cadrul evenimentelor mondene. Și totodată nu i-a fost pe plan nici condiția de a nu mai încheia vreun contract de imagine în perioada contractului respectiv.

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, decizie radicală în privința carierei sale! Iată ce planuri are talentata actriță!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!