Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, decizie radicală în privința carierei sale! Iată ce planuri are talentata actriță!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 mar 2023, 19:35
video Foto(4)

Renumita Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, schimbare de ultim moment pe plan profesional! Iată ce detalii uluitoare au ieșit la iveală de curând, despre îndrăgita actriță!

Cansu Dere are 42 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare a cucerit publicul cu multe roluri jucate magistral și s-a bucurat de mari succese, devenind o actrița de top. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2012, în distribuția serialului Ezel, iar apoi în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar în anul 2022, aceasta a revenit în serialul Infidelul, cu un rol principal de excepție, care i-a adus cea mai mare reușită de până

acum.

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, decizie radicală în privința carierei sale! Iată ce planuri are talentata actriță 

Cansu Dere a venit pe lume în anul 1980, în Ankara, unde a crescut și a primit o educație de seama alături de fratele ei mai mic. Deși în copilărie își dorea enorm să devină o actrița celebra, după absolvirea liceului, tânăra a urmat sfaturile părinților ei și s-a înscris la Facultatea de Arheologie.

În paralel, frumoasa Cansu a început să cocheteze cu modelingul, devenind rapid unul dintre cele mai apreciate fotomodele ale Turciei, datorită aspectului ei fizic perfect, iar în anul 2000 a câștigat și titlul de Miss Turcia, care i-a adus primul pas către celebritate.

Citește și: Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă! O renumită jurnalistă din Turcia a reușit să afle ce anume i s-a întâmplat de fapt!

După absolvirea Facultății de Arheologie, Cansu Dere a realizat că nu va putea profesa în acest domeniu și a decis să se reorienteze către domeniul ei de suflet, actoria și s-a înscris la Facultatea de Teatru, pe care a încheiat-o cu brio și astfel a reușit să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița. În anul 2004, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale producției Metro Palas, care a i-a adus primul succes dar și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Au urmat multe roluri de excepție care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor superbei actrițe. Cel mai recent proiect în care a jucat a fost serialul Infidelul, care de asemenea a reprezentat un mare succes pe plan profesional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La începutul lunii februarie, după cumplitele cutremure din Turcia, celebra actrița și-a îngrijorat teribil fanii și prietenii apropiați deoarece nu și-a făcut apariția în spațiul public sub nicio formă. Oamenii au crezut că celebra Cansu Dere a pățit ceva grav în timpul devastatoarelor cutremure. La începutul lunii martie, renumită jurnalistă Birsen Altuntas a anunțat pe blogul ei faptul că a reușit să ia legătură telefonic cu îndrăgită actrița, care i-a mărturisit că a avut o problema de sănătate și a fost nevoită să stea în casă o perioada, până s-a refăcut complet.

„Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni! Oricum nu sunt un om care folosește mult rețelele sociale! De asemenea, vreau să folosesc Instagram că un album în care împărtășesc momentele mele de bucurie!”, a zis Cansu Dere, potrivit birsenaltuntas.com

De curând, jurnalista Birsen Altuntas a transmis pe blogul ei, birsenaltuntas.com, noi informații despre Cansu Dere, care la scurt timp după încheierea filmărilor pentru serialul Infidelul a bătut palmă cu platforma Disney Plus, urmând să facă parte dintr-un nou proiect, așteptat cu nerăbdare de telespectatori. Însă recent s-a aflat faptul că între timp îndrăgită actrița a încheiat colaborarea cu vechiul ei manager și a semnat un nou contract de management cu ID Communication, una dintre cele mai de succes companii de management din Turcia și că în prezent evaluează noile propuneri de proiecte pe care le-a primit.

Citește și: Momente dificile pentru celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Iată ce a pățit îndrăgita actriță zilele trecute și care este în prezent starea sa de sănătate!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!