Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări! Iată care a fost cauza incendiului și cum se simte în prezent celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2023, 20:47
Foto(5)

Ghinioanele se țin lanț de Cansu Dere la început de an! Un incendiu puternic a izbucnit la locuința renumitei actrițe din Istanbul! Incidentul s-a soldat cu pagube materiale importante!

Cansu Dere are 42 de ani și în cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane dar și pe podiumurile de modă deopotrivă, în calitate de fotomodel.
Deși inițial a devenit cunoscută ca model, Cansu Dere a fost rapid remarcată de marile case de producție

din Istanbul și a ajuns să joace primele sale roluri, care i-au adus treptat mari succese. În prezent această se numără printre cele mai apreciate și mai titrate actrițe ale Turciei. De curând, aceasta a trecut prin momente de panică și spaima teribilă după ce locuința ei a fost cuprinsă de flăcări și nefericitul incident i-a adus pagube serioase.

Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări

Cansu Dere s-a născut în anul 1980, în Ankara, într-o familie modestă, care însă i-a oferit toate condițiile pentru a studia și a avea o profesie de viitor. Astfel, la vârstă majoratului, ambițioasă tânăra s-a înscris la Facultatea de Arheologie, pentru a le face pe plac părinților săi, însă în paralel aceasta a început să cocheteze și cu modelingul. Aspectul fizic perfect și carismă deosebită i-au adus mare succes frumoasei Cansu, care a

devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate fotomodele din Turcia. În anul 2000, această a câștigat și titlul de Miss Turcia, care i-a adus și mai multă notorietate.

Citește și: Asya din serialul Infidelul, singurele ipostaze în care a fost surprinsă alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost fotografiați Cansu Dere și Engin Akyürek, în urmă cu câțiva ani!

După încheierea Facultății de Arheologie, Cansu Dere a decis să urmeze și Facultatea de Teatru, pentru a-și îndeplini și marele vis de a deveni actrița. În anul 2004, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului Metro Palas, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri importante care i-au adus mari succese de-a lungul anilor frumoasei actrițe. Cel mai recent rol jucat a fost cel principal din serialul Infidelul, care de asemenea a reprezentat o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

La începutul acestui an, Cansu Dere a petrecut câteva zile de neuitat în America iar la întoarcerea în Istanbul ghinioanele au început să se țină lanț, deoarece i s-au petrecut numai lucruri triste. În urmă cu doar o săptămâna celebra actrița și-a anulat plecarea în Spania, unde urma să participe la un renumit festival de film, iar seară trecută, presă din Turcia a anunțat faptul că locuința din Istanbul a îndrăgitei Cansu Dere a fost cuprinsă de flăcări și s-a ales cu pagube importante.

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

Citește și: Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, actrița a declarat că incendiul a izbucnit în dormitor și crede că pisicile sale ar fi răsturnat lumânările aprinse pe covor. Se pare că micile animale de companie au fost destul de afectate de fumul puternic, însă nu există încă detalii despre starea acestora. Viața celebrei actrițe nu a fost pusă în pericol deoarece incendiul a fost controlat de pompieri însă cu toate acestea pagubele materiale sunt destul de mari.

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”