Internauții îl caută cu îndârjire pe cel urmărit de Mădălin Paul Păduran înainte de accidentul din Deveselu: „Ați ajuns să dați vina pe oameni nevinovați”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 08:22

Internauții îl caută pe presupusul amant al iubitei lui Mădălin

Sursa: Instagram Mădălin Paul

Moartea lui Mădălin Paul Păduran a devenit un subiect foarte viral pe rețelele sociale, în ultimele zile, iar internauții încă încearcă să dezvăluie identitatea celui pe care tânărul îl urmărea în timp ce a făcut accidentul.

Mădălin Paul Pădruan, în vârstă de 23 de ani, a murit într-un accident pe DN54, în apropierea localității Deveselu, județul Olt. Tragedia s-ar fi produs după ce tânărul și-ar fi prins iubita, pe Narcisa, în compania unui alt băiat, care a fugit în trombă cu mașina. În acel moment, Mădălin a pornit într-o urmărire ca în filme pentru a-l prinde.

Internauții încearcă să-l descopere pe cel urmărit de Mădălin Paul Păduran 

În timp ce gonea cu o viteză de 230 de km/h, pentru a-l ajunge din urmă pe presupusul amant al Narcisei, Mădălin a pierdut controlul volanului și a deviat cu mașina de pe carosabil. Acesta s-a ciocnit cu mașina de un copac de pe marginea șoselei și a murit pe loc.

După decesul lui, au apărut diverse controverse în mediul online, în centrul cărora se află atât Narcisa, cât și tânărul la brațul căruia ar fi fost prinsă.

Deși acesta din urmă a avut apariții publice, prin care a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile, lumea încă încearcă să afle cine este, întrucât nu i-a fost relevată identitatea.

Astfel, pe TikTok, internauții se leagă de orice indiciu în încercarea de a stabili cine este băiatul pe care l-a urmărit Mădălin. Însă, până acum, aceștia au găsit persoane care, într-un final, au dovedit că nu au nicio legătură cu tragedia de la Deveselu.

Citește și: Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Te acuză toți că pe tine te-a urmărit Mădălin, așa e?”,  l-a întrebat un internaut pe un tânăr care a postat pe TikTok un filmuleț cu o mașină neagră, asemănătoare cu cea pe care a urmărit-o Mădălin Paul Păduran.

Cum reacționează oamenii acuzați pe de pentru moartea lui Mădălin Paul Păduran 

Băiatul s-a arătat de-a dreptul revoltat de suspiciunile referitoare la faptul că el ar fi presupusul amant al Narcisei și a ținut să explice că el este plecat de ani buni din România: „Nu știu de ce intră mulți și îmi comentează că eu aș fi fost, când eu sunt în Germania de 4 ani...

Condoleanțe familiei!”.

De asemenea, prin intermediul unui alt videoclip, acesta a venit cu critici dure la adresa celor care încearcă să dea vina pe oameni nevinovați, pentru moartea lui Mădălin, doar pentru a beneficia de posteritate pe rețelele sociale.

Citește și: Decizia radicală luată de Narcisa după moartea lui Mădălin Paul Păduran. Unde vrea să plece iubita șoferului mort în accidentul de la Deveselu

„Ați ajuns să dați vina pe oameni care nu au nicio vină, doar să faceți vizualizări, să vă fie rușine... Eu stau în Germania, iar băiatul pe care îl urmăresc avea BMW. Nu vă duce capul pe mulți dintre voi”,  a transmis cel pe care cei din online îl acuză.

@ionutsocolescu316 Ca răspuns pentru @denisa.paraianu #foryou #foryoupage #fy #socolescu #fyp ♬ Trecând peste toate Credit Nimeni altu- Nimeni Altu'