Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la 2 Mai: „I-a luat cu totul. S-a oprit și s-a întors în Vama Veche”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 18 apr 2024, 23:51

Ce dezvăluiri face prietena tinerilor uciși de Vlad Pascu la 2 Mai

Sursa: Arhivă; Captură euronews_romania; Facebook Roberta Dragomir; Facebook Sebastian Olariu

Recent, colega lui Sebastian Olariu, care a supraviețuit accidentului de la 2 Mai, produs de Vlad Pascu, a povestit detalii sfâșietoare din noaptea tragediei.

În urmă cu opt luni, în timp ce se aflau în vacanță pe litoral, Sebastian Olariu, colegii lui de la Facultatea de Geografie și Roberta Dragomir se întorceau noaptea, de la o petrecere, la cazarea din 2 Mai, moment în care Vlad Pascu, în timp ce venea în viteză dinspre Vama veche, i-a spulberat pe tineri.

Prietena Robertei și a lui Sebi a făcut dezvăluiri tulburătoare despre accidentul de la 2 Mai

În urma accidentului, din grupul de opt tineri, Sebi și Roberta au fost cei care au murit pe loc. Și prietenii lor au fost accidentați de șoferul drogat, însă au reușit să scape cu viață. Una dintre victime a povestit, recent, întreaga tragedie.

„Nu-mi amintesc foarte multe, totul a fost foarte brusc, știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă.

Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile”,
a declarat cea mai bună prietenă a Robertei, pentru Euronews România.

Citește și: Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai, a ieșit în lacrimi din sala de judecată: ,,Totul a fost o bătaie de joc”

Fata, care, de asemenea, era și colegă cu Sebi la Geografie, a povestit că ea și ceilalți prieteni mergeau unul câte unul pe segmentul foarte mic de pe marginea carosabilului: „ După ce s-a terminat trotuarul știam că urmează o porțiune foarte îngustă și am început să mergem unul în spatele celuilalt. Eu eram ultima din șir, am fost într-un șir indian, în fața mea era Sebi”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce a făcut Vlad Pascu după ce i-a ucis pe Sebi și Roberta

Ulterior, Vlad Pascu a venit din spatele lor, într-o mare viteză, iar când a intrat pe zona pietonală, pe tânără a lovit-o din lateral, cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebastian și Roberta i-a lovit în plin.

„Pe Sebi, din fața mea, l-a luat cu totul și pe ceilalți din fața mea la fel”, a

explicat colega lui Sebastian Olariu, pentru sursa citată.

După ce a văzut oroarea pe care a putut să o facă, șoferul drogat nu ar fi avut niciun fel de reacție și nici măcar nu ar fi ieșit să le ofere ajutor tinerilor peste care a dat cu mașina, ci doar a făcut cale întoarsă.

Citește și: „Noi l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 500 de lei”. Modul revoltător în care tatăl lui Sebastian Olariu a aflat despre moartea fiului său. Ce se afla pe camera video pe care tânărul o avea în momentul impactului

Eu nu știu nimic, doar din auzite. Mi-au spus cei care erau mai în față că s-a oprit în mijlocul drumului, a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vama Veche”, a mai dezvăluit prietena Robertei.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.