În această seară, de la ora 20:00, în serialul Aripi frânte, Nefise, un nou început!

,

Nu pierdeti în această seară, un nou episod dramatic din serialul “Aripi frânte”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Întâmplări pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, de la ora 20:00, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în “Aripi frânte”, Nefise, un nou început

Întâlnirea dintre Nefise și Muzaffer este impresionantă, atunci când bărbatul realizează că a găsit-o pe cea care i-a salvat viață. Muzaffer este cucerit iremediabil de frumusețea, naturalețea și sinceritatea femeii, și are planuri mari în ceea ce o privește.

aripi frante

Nefise, fata in fata cu Muzaffer 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe din 4 iulie, la Kanal D! Personajele interpretate de aceștia vă vor purta într-o poveste impresionantă de viață!

Când Nefise află, de la Azime, că Muzaffer s-a îndrăgostit de ea, nu știe cum să reacționeze. În plus, Nefise trebuie să ascundă, față de Muzaffer, faptul că are copii, iar acest lucru o neliniștește. Pentru Nefise se anunță un nou început…

aripi frante

Ahmet este să devină parte din familia frumoasei Zeynep

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ahmet, tânărul care este îndrăgostit de Zeynep, fiica cea mare a lui Nefise, află de problemele grave în care se află familia acesteia și sare în ajutorul acestora.Tot ceea ce își dorește Ahmet este să devină parte din familia frumoasei Zeynep, dar nu știe că tânăra îl prețuiește că pe un frate…. Întâmplarea face însă că Onur, fratele lui Muzaffer, să se îndrăgostească, și el, de frumoasa fată…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul principal, Nefise, în noul serial Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D! Iată cum arată superba actriță, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

În ce zile și la ce ora se difuzează noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe astăzi, la Kanal D! Iată ce actori talentați vor da viață personajelor principale!

Șocant! Bărbat omorât în bătaie, în plină zi, într-o piață din Târgoviște

În ce zile și la ce ora se difuzează noul serial turcesc Aripi frânte, care va începe astăzi, la Kanal D! Iată ce actori talentați vor da viață personajelor principale!

Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte! Iată ce pasiune nebănuită are tânărul actor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies