Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți

Author: Diana Bostan
Actualizat: 19 apr 2024, 18:11

Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum

Sursa: Captură TikTok

Momente cumplite pentru familia lui Costel Corduneanu. Vineri, 19 aprilie, fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de membrii familiei și de apropiați.

Costel Corduneanu, liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri din regiunea Moldovei, a fost înmormântat la Iași. Soția acestuia, Grațiela, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului luptător.

Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum

După un priveghi pregătit ca la carte, Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul său drum la cimitirul Eternitatea.

La înmormântare au luat parte membrii familiei și apropiații, care nu și-au putut stăpâni lacrimile și strigătele de durere.

Citește și: Cât de frumoasă este Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu! Aceasta e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător

Sute de oameni s-au adunat în orașul Iași pentru a-și exprima solidaritatea și compasiunea față de familia îndurerată a lui Costel Corduneanu.

Cortegiul funerar a plecat dintr-un restaurant de lux care a fost locul de pomenire timp de trei zile, spre cimitirul Eternitatea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit imaginilor apărute în mediul online, în afara porților cimitirului Eternitatea, s-a adunat o adevărată mare de flori, simbol al afecțiunii și respectului adus lui Costel Corduneanu.

Locul de veci al fostului luptător a fost și el pregătit, pe crucea solidă regăsindu-se o fotografie cu chipul acestuia.

Văduva lui Corduneanu nu s-a dezlipit de sicriul soțului său

Mai multe imagini și videoclipuri cu Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu, au apărut pe TikTok din timpul ceremoniei de înmormântare. Femeia a fost surprinsă cu ochii în lacrimi și fără a se putea dezlipi de sicriul cu trupul neînsuflețit al soțului ei.

Aceasta plângea și-l striga pe fostul luptător, în timp ce cortegiul funerar se deplasa spre cimitirul Eternitatea.

Citește și: Probleme pentru Grațiela Corduneanu, după moartea fostului interlop! Bruneta ar putea să înfunde închisoarea

În timpul slujbei oficiate de preot, familia lui Costel Corduneanu nu și-au putut lua ochii de la sicriu, profitând de ultimele clipe alături de fostul luptător. Cu inimile frânte, familia și-a luat adio de la un bărbat iubit și respectat, care va rămâne mereu în amintirile și în inimile lor.

Liderul clanului Corduneanu s-a stins din viață într-un spital din Târgu Mureș. Din primele informații apărute în spațiul public, Costel Corduneanu ar fi suferit de o afecțiune la inimă, fiind la un pas de moarte și la începutul lunii martie. Fostul luptător a fost adus în stare critică la spitalul din Târgu Mureș, unde medicii au întreprins toate eforturile pentru a-l salva, însă totul ar fi fost în zadar.

@lautari_cu_renume4 #goviral #fypage #costelcorduneanu #costelcorduneanu ♬ Sad song by piano and violin(886018)- NOVA

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!