De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord

Author: Diana Bostan
Actualizat: 18 apr 2024, 11:18

De ce boală suferea Costel Corduneanu

Sursa: Facebook

Costel Corduneanu, fost luptător și lider al unuia dintre cele mai cunoscute clanuri din regiunea Moldovei, s-a stins din viață după o lungă luptă cu boala. Iată de ce afecțiune ar fi suferit liderul clanului Corduneanu!

Liderul clanului Corduneanu s-a stins din viață într-un spital din Târgu Mureș. Din primele informații apărute în spațiul public, Costel Corduneanu ar fi suferit de o afecțiune la inimă, fiind la un pas de moarte și la începutul lunii martie.

De ce boală ar fi suferit Costel Corduneanu

O adevărată tragedie a lovit clanul Corduneanu, după ce liderul Costel Corduneanu s-a stins din viață într-un spital din Târgu Mureș.

Fostul luptător a fost adus în stare critică la spitalul din Târgu Mureș, unde medicii au întreprins toate eforturile pentru a-l salva.

Citește și: Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei

Cu toate acestea, în ciuda tratamentelor aplicate și a încercărilor de a-l stabiliza cu ajutorul unei inimi artificiale, Costel Corduneanu nu a răspuns pozitiv, iar cadrele medicale nu au reușit să-l salveze.

Potrivit informațiilor furnizate de observatornews.ro, se pare că suferința lui Costel Corduneanu era mai profundă decât s-a crezut inițial. Fostul luptător suferea de cardiomiopatie dilatativă, o afecțiune gravă care afectează funcționarea inimii, acesta ajungand la doar 35 de kilograme

Conform sursei menționate anterior, Costel Corduneanu se afla pe lista de așteptare pentru un transplant cardiac de mai mulți ani. Cardiomiopatia dilatativă este o afecțiune în care mușchiul inimii devine prea slab pentru a pompa sângele eficient, punând în pericol viața pacientului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Imagini sfâșietoare de la priveghiul lui Costel Corduneanu

Costul Corduneanu are parte de un priveghi de lux. Trupul neînsuflețit al fostului luptător a fost depus într-o cunoscută locație pentru evenimente din Iași, acolo unde a fost așteptat cu covor roșu. Familia lui Costel Corduneanu a optat pentru un sicriu masiv din mahon, iar din imaginile apărute în mediul online se poate observa cum apropiații și membrii familiei au fost așteptați cu bucate pregătite atent de bucătari.

Citește și: Ce i-a lăsat Costel Corduneanu fiicei lui, înainte de a se stinge din viață! Fata l-a făcut foarte mândru pe fostul lider al clanului Corduneanu

Cu grătare, coroane de flori și aplauze, așa a fost așteptat Costel Corduneanu, liderul unuia dintre cele mai cunoscute clanuri din regiunea Moldovei. La priveghi sunt așteptați liderii unor clanuri importante, motiv pentru care autoritățile din Iași au luat măsuri de precauție pentru ca totul să se desfășoare fără incidente.

Într-un video postat pe TikTok se poate observa cum bucătarii pregătesc atent bucatele cu care cei veniți la priveghi se vor servi. Porc, berbecuț la proțap și mici, un adevărat ospăț pregătit chiar în fața locației în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Pe fundal se pot auzi țipetele și plânsetele rudelor care au venit să-și ia la revedere de la liderul clanului Corduneanu.

Înmormântarea va avea loc vineri, 19 aprilie.

@janmarolicaru765

 

♬ sunet original- The time@