Cât de frumoasă este Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu! Aceasta e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător

Author: Laura Macovei
Actualizat: 18 apr 2024, 10:13

Cât de frumoasă este Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu! Aceasta e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător

Sursa: Facebook

Costel Corduneanu a murit luni, 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani. Soția sa, Grațiela Corduneanu, este cu 20 de ani mai tânără decât el și au împreună trei copii.

Costel Corduneanu, fost campion mondial la lupte libere, a decedat luni, 15 aprilie. Grațiela, fostă Cercel, s-a căsătorit cu Costel în 2023, după 16 ani de relație și au împreună trei copii.

Cât de frumoasă este Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu

Grațiela este cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop din Iași. Cu toate acestea, pe cei doi i-a legat iubirea pentru familie și au reușit astfel să aducă pe lume trei copii.

Iată cum arată văduva lui Costel Corduneanu.

Cu toate că familia părea să se bucure de o viață împreună, ambii soți au avut parte de probleme cu legea. Grațiela a fost trimisă în judecată în urmă cu doi ani în legătură cu un scandal într-un bar din Iași și ulterior a fost plasată sub control judiciar pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Pe de altă parte, Costel Corduneanu a petrecut șase ani în detenție și suferea de probleme cardiace, fiind supus unei intervenții chirurgicale pe cord și pe lista de transplant pentru ultimii doi ani.

Citește și: Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce relație au avut cei doi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, spunea Costel Corduneanu, conform sursei citate anterior.

Mesajul sfâșietor transmis de soția lui Costel Corduneanu, după moartea interlopului

Costel Corduneanu trebuia să sărbătorească în luna iunie primul an de căsătorie alături de soția sa, Grațiela Cercel.

Cu toate acestea, el a trecut la cele veșnice în luna aprilie, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Grațiela Cercel a postat un mesaj înduioșător pe rețelele sociale, la doar o zi de la vestea cutremurătoare.

Citește și: Ce i-a lăsat Costel Corduneanu fiicei lui, înainte de a se stinge din viață! Fata l-a făcut foarte mândru pe fostul lider al clanului Corduneanu

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna.

Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”,  a scris Grațiela pe Facebook. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!