Probleme pentru Grațiela Corduneanu, după moartea fostului interlop! Soția fostului lider ar putea ajunge la închisoare

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 apr 2024, 18:27

Probleme pentru Grațiela Corduneanu, după moartea fostului interlop. Bruneta ar putea să înfunde închisoarea

Sursa: Facebook

Grațiela Corduneanu, soția regretatului lider interlop Costel Corduneanu, a fost la un pas să înfunde închisoarea în urma unui scandal de proporții care a avut loc într-o cafenea din Iași.

După moartea soțului său, Grațiela a preluat frâiele afacerilor acestuia, deși ea însăși a fost implicată într-un caz penal legat de o altercație din 2015.

Grațiela Corduneanu este implicată în mai multe dosare penale

După ani de zile petrecuți alături de Costel Corduneanu, Grațiela a devenit principalul custode al afacerilor familiei după decesul soțului său, care a survenit din cauza unor complicații cardiace.

Însă, problemele legale au bântuit-o pe Grațiela, mai ales după un incident din 2015 când a fost implicată într-un conflict violent într-o cafenea din Iași, alături de o altă femeie.

În acel incident, cearta a degenerat într-o încăierare cu obiecte aruncate și mese distruse, iar ambii soți Corduneanu au fost prezentați ca suspecți în fața instanței. Grațiela a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de încăierare, prevăzută de Codul Penal, însă pronunțarea procesului a fost amânată de nenumărate ori, astfel încât termenul legal a expirat, iar răspunderea penală a fost anulată.

Citește și: De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord

Conform rechizitoriului din dosar:  „S. M. s-a retras de la masa surorilor B., revenind împreună cu Cercel Maria Graţiela şi a aruncat din nou spre B. I. A. cu un obiect. Cele două s-au luat de păr, îmbrâncindu-se, Cercel Graţiela intervenind pentru a o ţine pe B.

H. să nu intervină în favoarea surorii sale. A tras-o de păr şi de haine, lovind-o peste faţă, moment în care B. H. a căzut”, se menționează în dosar, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ciuda acestor evenimente, Grațiela a scăpat de consecințele penale din cauza prescripției faptelor în dosarul său, care s-a prelungit suficient încât să devină inadmisibil din punct de vedere legal.

Astfel, după ani de procese și termene amânate, Grațiela a evitat în cele din urmă închisoarea.

Mesajul emoționant transmis de soția lui Costel Corduneanu după decesul acestuia

Costel Corduneanu a încetat din viață luni, 15 aprilie. Acesta avea mai multe probleme cu inima, fiind operat pe cord. 

Grațiela Cercel i-a fost alături în momentele bune din viața interlopului, dar și în momentele în care avea nevoie de o încurajare.

La doar o zi după moartea sa, soția lui Costel Corduneanu scria un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. 

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!