Gelu de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat în emisiune să își caute jumătatea! Cine este fata pe care o place?

,
concurenti Puterea dragostei sezonul 4

Gelu, noul concurent de la Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Noul concurent de la Puterea dragostei, Gelu, a pus pe jar inimile fetelor, încă de la primii pași în casa iubirii!


In articol:

După ce în cea mai recentă Gala Puterea dragostei, Codrin a părăsit emisiunea, spre dezamăgirea tuturor colegilor săi, în ediția de marți a acestei săptămâni, un nou concurent și-a făcut apariția în casă iubirii. Gelu a făcut furori printre fete încă de când a pășit în casa acestora, însă rămâne de văzut către cine se va orienta!

Gelu de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat în emisiune să își caute jumătatea!

În ediția de marți, 7 decembrie, a emisiunii Puterea dragostei, fetele au fost surprinse de apariția în pragul casei lor a unui nou concurent. Carismatic și seducător, Gelu a făcut cunoștință cu toate fetele, sarutandu-le respectuos pe obraz. Că de fiecare dată când apare un nou concurent, fetele au fost curioase să descopere cât mai multe detalii despre Gelu.

Tânărul le-a spus dezinvolt că are 29 de ani și provine de loc din Bacău, dar locuiește de peste zece ani în Italia. În cele din urmă tânărul a trebuit să se conformeze cerințelor apărute pe ecranul din casă și să aleagă una dintre fete pentru a o invită la dans. Fără să stea prea mult pe gânduri, Gelu a ales-o pe Georgiana, spre surprinderea tuturor. În timpul dansului, Georgiana a fost deranjată de faptul că tânărul nu se putea uită în ochii ei atunci când își vorbeau.

Puterea dragostei la Kanal D

Gelu a invitat-o la dans pe Georgiana

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

După prima întâlnire cu fetele, Gelu a ajuns în casă băieților, acolo unde toți îl așteptau să îl întrebe cum de a decis să vină în emisiune după ce în urmă cu doar câteva luni acesta se declata în mediul online cel mai mare admirator al Alexandrei Cărare, câștigătoarea sezonului 3.

Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela a intrat in legatura cu Alexandra

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă, Cristina Mihaela a hotărât a între în legătură telefonică pe rând cu Alexandra și apoi cu Codruț pentru a le vedea reacția în momentul în care vor află despre venirea lui Gelu în emisiune.

Citeste si: Apariție de senzație în casa Puterea dragostei! Un fost iubit al Alexandrei Cărare va intra în emisiune! Aflați ce reacții se vor stârni, marți, 7 decembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Radu, decizie radicală în casa Puterea dragostei! "Am plecat acasă! Gata, la revedere!" Cum va reacționa Adelina și ce se va întâmpla joi, 2 decembrie, într-o ediție...

Explozia din Marea Baltică: CIA avertizase Germania cu privire la posibile atacuri împotriva gazoductelor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andra Volos, prima reacție după ce a fost acuzată că s-a dezbrăcat pentru bani: ''Fiecare își caștigă bănuțul cum vrea''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies