Radu, decizie radicală în casa Puterea dragostei! "Am plecat acasă! Gata, la revedere!" Cum va reacționa Adelina și ce se va întâmpla joi, 2 decembrie, într-o ediție incendiară, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,

Radu, cel mai susținut concurent din acest sezon în casă Puterea dragostei va lua o decizie neașteptată! Ce reacțîi va stârni în sufletul Adelinei!


In articol:

După Gala palpitantă de duminică, nouă săptămâna a început pentru concurenții din casa Puterea dragostei în aceeași atmosfera încordată și tensionată. În ciuda faptului că în prima ediție a săptămânii un nou concurent, Răzvan, și-a făcut apariția în casă iubirii și a făcut furori printre fete cu aspectul lui fizic și cu felul lui de a fi.

Acesta a intrat în emisiune după ce în Gala de duminică, cel care a părăsit competiția a fost Ahmet, spre marea dezamăgire a tuturor.
Primele ediții ale săptămânii au fost marcate de multe tensiuni și certuri între concurenți, însă cei mai vocali au fost și de această dată, Radu și Adelina pe de o parte, Naba, Mădălin și Codruț pe de altă parte.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Fanii producției Puterea dragostei care nu pot viziona emisiunea preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile edițîi și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Radu, decizie radicală în casa Puterea dragostei! "Am plecat acasă! Gata, la revedere!"

După îndelungate dispute purtate cu Adelina, cea pe care încă o consideră partenera să, Radu a ajuns la o concluzie și a luat o hotărâre radicală în privința viitorului lui în cadrul emisiunii.

Tânărul care s-a dovedit a fi unul dintre cei mai vocali în cadrul acestui sezon Puterea dragostei, va continua și în ediția de joi să se contreze cu Adelina, cea la care a dat semne în ultima vreme că încă o place. Însă certurile interminabile, tensiunile și replicile acide pe care și le-au spus îl vor determina să ia o decizie total neașteptată.
Acesta îi va spune răspicat Adelinei că vrea să plece acasă și să îl uite definitiv.

Citeste si: Publicul a decis! Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți de la Puterea dragostei, în această săptămână!

Pe de altă parte, dispută dintre Naba și Mădălin va continuă și în ediția de joi, când cei doi doi vor ajunge din nou la replici dure, în ciuda faptului că cei doi au încercat inițial să se apropie și chiar să formeze un cuplu.

Citeste si: Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Surpriză de proporții pentru fetele din casa Puterea dragostei! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce detalii inedite vor ieși la iveală, luni, 29...

VIDEO | Vîlceanu anunță o nouă lege a pensiilor, negociată cu Comisia Europeană: 'Asta îi deranjează cel mai tare pe români'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert. Oamenii legii au intervenit în forță

Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies