Surpriză de proporții pentru fetele din casa Puterea dragostei! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce detalii inedite vor ieși la iveală, luni, 29 noiembrie, de la 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,
Puterea dragostei la Kanal D

Un nou concurent va intra in casa Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un nou concurent își va face apariția în casa Puterea dragostei, în ediția de luni, spre marea uluire a fetelor! Ce reacții se vor stârni!


In articol:

Gala Puterea dragostei de duminică  a fost una marcată de multe tensiuni, răsturnări de situație și certuri aprige între concurenți.

La finalul serii a avut loc o singură eliminare, dintre cei doi concurenți aflați în pericol de eliminare, Ahmet și Roxana, cel care a plecat acasă a fost Ahmet, care a mărturisit că își dorea oricum să plece din emisiune după numeroasele certuri cu băieții în ultimele zile. În prima ediție a săptămânii, fetelor vor avea parte de o mare surpriză, un nou băiat va pași în casă Puterea dragostei și va face furori!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii fideli ai emisiunii Puterea dragostei care nu pot urmări emisiunea preferată din fața televizoarelor, pot urmări noile ediții și Live Video Online pe kanald.ro, accesând pagina oficială de LIVE STREAM.

Surpriză de proporții pentru fetele din casă Puterea dragostei! Un nou concurent își va face apariția în emisiune!

Tot în ediția de Gală a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a mai venit cu un anunț important, dezvăluit de Cutia Pandorei și anume faptul că toți cei rămași în casă iubirii vor avea parte în săptămâna următoare de momente binemeritate de relaxare petrecute împreună la sala de bowling. Vestea a fost primită cu mare entuziasm de către toți concurenții, în ciuda faptului că erau destul de triști din cauza plecării lui Ahmet.

Puterea dragostei la Kanal D

Noi certuri in casa Puterea dragostei la inceputul saptamanii 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

În săptămâna următoare liderul suprem al casei va fi Georgiana, care așa cum se așteaptă toată lumea această va avea multe dificultăți de înfruntat din cauza lui Radu, care și-a pierdut acest statut în casă iubirii.

Puterea dragostei la Kanal D

Razvan este noul concurent din casa Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de luni, 29 noiembrie, a emisiunii Puterea dragostei, fetelor vor avea parte de o surpriză de proporții, odată cu apariția unui nou băiat, care va face furori cu aspectului fizic.

Spre uluirea tuturor fetelor, tânărul Răzvan o va invită la dans pe Roxana. Rămâne de văzut dacă se va înfiripă ceva între cei doi pe parcursul șederii lor în casă Puterea dragostei!

Citeste si: Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

ÎPS Teodosie e de neoprit, în ciuda celor 3 amenzi: Arhiepiscopul Tomisul va ține slujbele la reședința arhiepiscopală

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

Adelina părăsește platoul Puterea dragostei, după o ceartă aprigă cu Radu! "Să nu îndrăznești să vii după mine" Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 28...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies