Adelina părăsește platoul Puterea dragostei, după o ceartă aprigă cu Radu! "Să nu îndrăznești să vii după mine" Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 28 noiembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei

Cristina Mihaela va da verdictul serii la Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiunile dintre Adelina și Radu ating din nou cote alarmante! Amândoi vor părăși platoul Puterea dragostei!


In articol:

Încă o săptămâna se încheie în casa Puterea dragostei în aceeași atmosfera tensionată, așa cum a și debutat de altfel.

Au existat însă și câteva momente inedite în care concurenții au avut parte și de surprize, odată cu intrarea în casă iubirii a unui nou băiat și respectiv a unei noi fete, care au făcut furori.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii care își doresc să nu piardă nicio ediție Puterea dragostei și nu se pot află în fața televizoarelor, pot urmări emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM.

Adelina părăsește platoul Puterea dragostei, după o ceartă aprigă cu Radu! "Să nu îndrăznești să vii după mine"

După ce în ediția de sâmbătă a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți, rămâne de văzut cine va fi desemnat dintre Adelina, Georgiana, Adriana, Radu, Mădălin și Iacob, favoritul săptămânii, la finalul Galei de duminică.

Madalin de la puterea dragostei

Cearta apriga intre Madalin si Roxana

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de duminică, 28 noiembrie, concurenții vor trece din nou prin multe momente tensionate și chiar certuri aprige, însă vor avea parte și de emoții puternice în fanalul Galei, când vor aștepta cu sufletul la gură verdictul serii, când Cristina Mihaela va anunță favoritul săptămânii și câștigătorul premiul de 1500 de euro.

Puterea dragostei la Kanal D

Adelina paraseste platoul emisiunii Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Seria certurilor va fi deschisă de o dispută aprigă dintre Radu și Mădălin, care din nou își vor aruncă multe jigniri și replici acide.

Ulterior ceartă se va izbucni între Radu și Adelina, care în ciuda faptului că au încercat din răsputeri să se reapropie, cei doi concurenți vor sfârși din nou prin a se despărți, posibil definitiv. Mai întâi Adelina va părăși platoul emisiunii, iar apoi Cristina Mihaela îl va da afară pe Radu după ce acesta o va jigni aspru pe fosta să iubita. Nu pierdeți o ediție incendiară de Gala Puterea dragostei, duminică, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Publicul a decis! Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți de la Puterea dragostei, în această săptămână!

Citeste

si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Publicul a decis! Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți de la Puterea dragostei, în această săptămână!

Vaccinat cu 3 doze! M-am infectat. Nu-mi vine să cred! Ce să fac? Mă simt ca şi cum mi se desprinde carnea de pe os,a scris laureatul Nobel pentru Pace din 1983

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Naba îi pune gând rău lui Ahmet, după jignirile primite! "Nu trebuie să mă respecte persoane de 2 lei" Aflați ce se va întâmpla în casa Puterea dragostei, sâmbătă, de...

Răsturnare de situație în casa Puterea dragostei! Una dintre concurente vrea să părăsească emisiunea! Aflați ce se va întâmpla joi, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies